goldengirl_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 752 عنوان امروز اتفاق تو رادیو شنیدم 172 بازدید | 9 پست اهنگ یکی هست تو قلبماصن قابل مقایسه با اهنگای مضخرف الان نیست آهنگای مرتضی پاشایی یادش بخیر چقدر خاطره داشتم من با اینا یادمه تو مدرسه میشستیم هممون باهم براش گریه میکردیم یه صلوات مهمونم کن با دل پاکت 1402/04/04 | 13:27 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مها۳۰۴ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5490 خدابیامرز آره صداش فوق العاده بود مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
sahar_25 عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 2089 سر این اهنگ واسه چ ادمای بی لیاقتی اشک ریختیم آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
goldengirl_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 752 خدابیامرز آره صداش فوق العاده بود دیقن صداش ترانه و ملودی آهنگاش متنش واقعا موسیقی ما رو به افول رفته حالا غیر از یه سری خواننده های محدودی یه صلوات مهمونم کن با دل پاکت
goldengirl_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 752 سر این اهنگ واسه چ ادمای بی لیاقتی اشک ریختیم آهنگش راجع به خداست ولی اره منم خیلی باهاش اشک ریختم یه صلوات مهمونم کن با دل پاکت
مها۳۰۴ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5490 دیقن صداش ترانه و ملودی آهنگاش متنش واقعا موسیقی ما رو به افول رفته حالا غیر از یه سری خواننده های م ... زمانی که فوت شد من کوچیک بودم ولی خیلی ناراحت شدم اصن یه وضعی خیلی مرگش غمناک بود مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه
goldengirl_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 752 زمانی که فوت شد من کوچیک بودم ولی خیلی ناراحت شدم اصن یه وضعی خیلی مرگش غمناک بود وای دقیقا منم کلاس پنجم بودم یادمه خاله دوستم براش نماز میخوند متن آهنگاشو برمیداشتیم مینوشتیم اصن یه وضعی محبوب بود بنده خدا یه صلوات مهمونم کن با دل پاکت
مها۳۰۴ عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 5490 وای دقیقا منم کلاس پنجم بودم یادمه خاله دوستم براش نماز میخوند متن آهنگاشو برمیداشتیم مینوشتیم اصن ی ... اره موزیک ویدئو هاشو خیلی دوست داشتم مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅 مرغ آمین همیشه بالای سرمه