2777
2789
عنوان

انگشتم😖😢

83 بازدید | 9 پست

سلام خوبین 

امروز صبح که پاشدم دیدم انگشت کوچیکه دستم بدجور ورم کرده و خیییللییی درد میکنه

مخصوصا وقتی بخوام حرکتش بدم

یخ گذاشتم روش یه ذره بی حس شد ولی بازم درد داره

کسی اینجوری بوده؟ چیکار کنم؟ 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

رماتیسم؟؟؟ حتمااااااا ازمایش بده کددم شهری بهت دکتر بگم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبل از اون علایم‌دیگه ای نداشتی؟؟ 

مثل درد نقطه خاصی از بدن ؟

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
رماتیسم؟؟؟ حتمااااااا ازمایش بده کددم شهری بهت دکتر بگم

فکر نکنم اولین باره اینطوری شده

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
قبل از اون علایم‌دیگه ای نداشتی؟؟  مثل درد نقطه خاصی از بدن ؟

نه‌ خداروشکر

بیشتر انگار کوفتگی داره

چون صبح که بیدار شدم شروع شد میگم شاید روش خوابیدم

نه‌ خداروشکر بیشتر انگار کوفتگی داره چون صبح که بیدار شدم شروع شد میگم شاید روش خوابیدم

خو این احتمالا خوابیدی ردش