2789
عنوان

اسم آتنا

3358 بازدید | 27 پست

نظرتون درباره اسم آتنا چیه 

من از یه تایپیک دیدم میگم‌معنیش میشه بده به ما در عربی(البته معنی اصلی اون الهه خرد و دانش در فرانسوی و یونانی اسم یه شهر) خوشمون نمیاد خیلی زیاد هم بودن و متاسفانه از اون موقع از اسمم بد اومده نظر شما چیه

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

خیلی شیکه

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از مدل اسم آتنا خوشم نمیاد یجوریه

خب چرا

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

خیلی دوست دارم عوض کنم شما چه اسمی می‌پسندید

سلام حالا اسم دخترنو گذاشتید اتنا پشیمونید؟  اگه از نظر قدیمی بودن اره قدیمیه اما معنیش خوبه، ...

اسم خودمه

خیلی خیلی خوشگله اسم دوستمه😘

اسم خودتم خیلی آرامش بخشه

وای برای چی اسم به این قشنگی😐

خب میگن از مدلش خوشمون نیومد نمیدونم تحت تاثیر حرفای دیگران

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز