2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استی زندگیت با سختی و وساطت درست میشه به خوشی با مدیریت و تدبیر خودت و مشاوره بزرگان اقوام  

میشه بگی امسال به اون چیزی که میخوام میرسم و کلا حست رو به آیندم بگی

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
عزیزم میشه در مورد زندگی آینده منم بگی خواهش میکنم بعدش خواهرم ک نامزد خوشبخت میشه یا ن تو رو خدا&nb ...

خواهرت خوشبخت میشه

اما زندگی خودت پر از سختی و فرازو نشیبه چرا سعی نمیکنی در مقابل مشکلات بجنگی با همت و تلاش فروان 

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 
 میشه بگی امسال به اون چیزی که میخوام میرسم و کلا حست رو به آیندم بگی

صد در صد میرسی آینده ی درخشانی داری سعی کن به نزدیکانت اجازه دخالت در امور زندگی را ندی

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 
خواهرت خوشبخت میشه اما زندگی خودت پر از سختی و فرازو نشیبه چرا سعی نمیکنی در مقابل مشکلات بجنگی با ...

دقیقا درست میگید بهتر بگم کم اوردم دلخوشی ب این زندگی ندارم ینی بازم سختی در پیش دارم  

خدایا شکرت بخاطر نی نی سالم و صالح جذاب و زرنگ و باهوشی ک به من و شوهرم بخشیدی خدایا بی نهایت سپاسگزارم خدایا شکرت ک برامون معجزه کردی شکرت بخاطر این هدیه ی زیبات1403/1/17بهترین روز زندگیم روزی ک خبر باردار شدنم ب شوهرم دادم         
خواهرت خوشبخت میشه اما زندگی خودت پر از سختی و فرازو نشیبه چرا سعی نمیکنی در مقابل مشکلات بجنگی با ...

اونی که ذهنمه دوسم داره؟ رابطمون پایداره؟ کات کردیم دیشب. الان پیام داده نمیدونم چکار کنم؟ بهم بی توجه شده بود که کات کردم.

اونی که ذهنمه دوسم داره؟ رابطمون پایداره؟ کات کردیم دیشب. الان پیام داده نمیدونم چکار کنم؟ بهم بی تو ...

بهت علاقه داره آما غیر از شما با کس دیگری هم ارتباط داره بهتره از ش دور باشی