2821
2789
شنبه بازار و سشنبه بازار تو اهری هست

اهری کجاست میشه دقی آدرسشو بدی چون من خوب کرجو نمیشناسم الان 5 ساله اینجام نتونستم چند شنبه بازار هاشو پیدا کنم

همه چیز میگذرد اما همه چیز فراموش نمیشود  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اهری کجاست میشه دقی آدرسشو بدی چون من خوب کرجو نمیشناسم الان 5 ساله اینجام نتونستم چند شنبه بازار ها ...

ببین اهری دقیقا پیش فردیسه 

اگه فردیس و بشناسی اهریم میشناسی 

دیگه نمیدونم چجوری آدرس بدم🥲😂آها از جاده ملاردم میتونی بیای اهری از جاده شهریارم میشه

ببین اهری دقیقا پیش فردیسه  اگه فردیس و بشناسی اهریم میشناسی  دیگه نمیدونم چجوری آدرس بد ...

اهان اره فهمیدم به همسرم بگم اون میشناسه خیلی ممنون

عشقم تاپیکای قبلیتم نگاه کردم 

برای زایمان کمالی اصلااااااا نرو که کشتارگاهه،نوه عمه پدرم تو بیست سالگی صحیح و سالم همونجا سر زا رفتم این جلو چشمم بود مثال زدم ولی کلا کمالی به کشتارگاه معروفه 

امام علی،من خودم امام علی قدیم که تو زورآباد بود بدنیا اومدم خوب بود.این امام علی جدیده زنعموم زایمان کرد دوسال پیش اینم خوب بود دولتیه دیگه نه خیلی خوبه نه خیلی بد 

اماااا تخت جمشیدددد عالیههههههههههههه 

هزینه اشم فکر کنم با همه چیز بیست تومن پات تموم شه ولی خییییلی عالیه اگه میتونی برو تخت جمشید

عشقم تاپیکای قبلیتم نگاه کردم  برای زایمان کمالی اصلااااااا نرو که کشتارگاهه،نوه عمه پدرم تو ب ...

ممنون از نگاه مهربونت مرسی عزیزم بخاطر راهنماییت💋💋💋