2777
2789

من خریدم تاثیری ندیدم . 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من الان بردم دخترمو واکسن دوماهگی ۵۱۰۰ بود گفت قد و وزن نگرفته برخلاف ماه قبل میشه بگید وزن نوزاداتو ...

دختر من بزا دو ماهگی ۴۷۰۰ بود وزن تولدم ۲۶۰۰. بر اساس وزن تولده ولی خودتو درگیرش نکن بعد وزن میگیره

من الان بردم دخترمو واکسن دوماهگی ۵۱۰۰ بود گفت قد و وزن نگرفته برخلاف ماه قبل میشه بگید وزن نوزاداتو ...

شما وزن نوزادت رو باید با وزن بدو تولدش بسنجی.دونستن وزن نوزادان دیگه کمکی نمی‌کنه،ببین پزشک روی نمودار رشد چی تشخیص می‌ده.من شنیدم نوزادها از دو ماه تا ۴ ماه کمتر وزن‌گیری میکنن.یکی از بچه‌های من که این‌طور بود.

شما وزن نوزادت رو باید با وزن بدو تولدش بسنجی.دونستن وزن نوزادان دیگه کمکی نمی‌کنه،ببین پزشک روی نمو ...

وزنی که دنیا اومد۳۴۰۰بود تو چهل روزگی ۴۸۰۰شد از ۴۰روز تا الان که۶۰روزه ۳۰۰گرم اضافه کرده

وزنی که دنیا اومد۳۴۰۰بود تو چهل روزگی ۴۸۰۰شد از ۴۰روز تا الان که۶۰روزه ۳۰۰گرم اضافه کرده

خب ماشاالله اولش خیلی خوب وزن گرفته و الان تو ۲۰ روز ۳۰۰ گرم گرفته دلیل بر عدم وزن گیری نیست.

الان دکتر میگه بچه تو دو ماه ۱۷۰۰ وزن گرفته.مثل شما حساب نمیکنه.خیلی هم خوبه ولی ببر دکتر که علاوه بر وزن دور سر و قد رو هم بگیره چون تنها وزن ملاک نیست.تا یک سالگی هر ماه باید قد،وزن و دورسر چک بشه.

چند روز بهش دادی؟

10 تا گرفتم یجا 

توی 1 ماه خورد....

بنظرم غذای خونگی خوبه، تا سرلاک و ....

سوپ قلم

تخم مرغ ، سیب زمینی اب پز با کره طبیعی ، نمک سفید استفاده نکن براش صورتی یا ابی باشه....

سویق، حبوبات، اب میوه طبیعی....

با سرگرم کردن چند دیقه ای با تلوزیون هم ک شده بده بخوره اینارو بعد چند ماه نتیجشو میبینی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤