2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

117 بازدید | 9 پست

من سال گذشته عزیزترین آدم زندگییم (مادرم) رو از دست دادم. از هفته قبلش قرار بود مراسم عقد برادرشوهرم باشه و من از خانواده همسرم خواستم مراسم رو بگیرن و حتی هسرم رو هم به مراسم فرستادم. فردای مراسم همسر برادرشوهرم با من تماس گرفت و من حالم خیلی بد بود. اون هم یه تسلیت گفت. چهل روز گذشت و مراسم ما سر مزار بود. این بانو باز هم تماس گرفت که اومدن به بهشت زهرا برام مشکل بود و... گذشت و برادرشوهرم سه ماه بعد عروسی گرفت. من نمی خواستم شرکت کنم ولی به خاطر همسرم که تو این مدت خیلی هوای من رو داشت و کنار من و پدرم بود توی مراسم حاضر شدم. بعد از دو ماه با وجود این که مادرشوهرم از زیر گرفتن مهمونی در رفت

من تازه داماد رو پاگشا کردم. چون شعار مامانم این بود که  «تو خوب خودت باش» و همیشه هم خوشون به همه خوبی میکردن😢خلاصه کنم عید نوروز پیش پدرم بودم که مادرشوهرم زنگ زد که بیایید با هم بریم خونه برادر همسرم، من تازه به صرافت افتادم که اونا نیومدن دیدن ما! و با این که عید اول مادرم بوده و میدونسته ما خونه پدرم هستیم نیومده. 

مراسم سالگرد من همسر برادر شوهرم رو دعوت نکردم چون به نظرم اون اصلا من رو سوگوار نمی‌دونست! ولی اون خودش اومد ولی کلا جلو نیومد که سلامی بده و تسلیت بگه و خودش رو پشت مادر همسرم قائم کرد. فقط موقع خداحافظی به من دست داد و من هم خداحافظی کردم. حالا حالا همسرم میگه چرا بهش بی احترامی کردی؟!!! آخه شما بگید حق با کیه؟ کجای رفتار این خانم قابل احترامه؟ کجای دنیا سوگوار میره دنبال مهمان ها و بهشون سلام میکنه؟ با کدوم اصول اخلاقی کسی که با وجود سوگ نمیذاره مراسم کسی به هم بخوره شایسته تشکر حضوری نیست؟ من تا حالا خوبی کردم ولی دیگه فکر می کنم دارم احمق فرض میشم 🙄

مادر خدابیامرزتون خودش خوب بوده فکر کرده خوبی رو همه جواب میده خیلی ها قابل احترام نیستن چه برسه خوبی کردن 

هر کی احترام گذاشت شما هم بزار خوبی کرد بکن 

برای مراسم تسلیت  این چیزها تو فرهنگ‌ما روالش مشخصه کسی هم نیست ندونه و بلد نباشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم ببین بهتر بود شما الان تو این موقعیتتون برادرشوهرتونو پاگشا نمی‌کردید تا همه بفهمن هنوزم عزادارید و اینکه میگید اومده و پشت مادرشوهرتون قائم شده شاید خجالت کشیده و نمیدونسته که چی باید بگه و اینکه الان برا عید هم همسر برادرشوهرتون نگفتن که بیا خونمون مادرشوهرتون از پیش خودشون گفتن شما هم لازم نیست حتما چیزی که میگن رو انجام بدید فقط کافیه یه تشکر ساده بکنی و بگی عید اول مامانم هست فکر میکردم شما حداقل در جریان باشید نمیتونم بیام همین لازم نیست ناراحت یا عصبانی بشید 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

لازم نبوده پاگشا کنی شما عزا دار بودی،واینکه نیومده تازه عروس بوده نخواسته مراسم ختم بره،تلفن کرده،برا عید بیاد خونه بابای شما،اینم نباید ناراحت بشین نیومده،عروسی هم دیگه خودتون خواستید رفتین ،ولی خیلی بیشعوره که بی دعوت اومده و حالا که بعد یه سال برامراسم مادرتون اومده قشنگ نیومده احوال بپرسه یه روبوسی بکنه جلو بقیه حداقل تشکری باشه برای احترامی که تو اون مدت عروسیش براش گذاشتین،وچقدر پررو یه که باز رفته خبر کشی که شما محل ندادین ،بگو اومدی یه احوال پرسی خوبی با من کردی که من کم محلی کنم

گنجشک های درنده

و اینکه کاش نمیگفتید مراسم شونو برگزار کنن کاش میزاشتید عقب مینداختن اینطوری یاد میگرفتن بهتون احترام بزارن این کار شما از خوب بودن بیشتره و هرکسی ممکنه متوجه فداکاری شما نشه و فکر کنن وظیفه شما بوده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم ببین بهتر بود شما الان تو این موقعیتتون برادرشوهرتونو پاگشا نمی‌کردید تا همه بفهمن هنوزم عزادا ...

من تازه عید به صرافت افتادم که بهم بی احترامی شده چون این قدر درگیر سوگ بودم و البته هستم که به هیچ چیز غیر از احترام به همسرم فکر نمی کردم و نمیدونستم محبت من به اون ممکنه باعث بشه بعضی ها فکر کنم دارم به اونا احترام میذارم. الان هم از قضاوت ناحق همسر خودم ناراحتم و گرنه من اون خانم رو در حدی نمیدونم که به خاطرش خودم رو ناراحت کنم. 

لازم نبوده پاگشا کنی شما عزا دار بودی،واینکه نیومده تازه عروس بوده نخواسته مراسم ختم بره،تلفن کرده،ب ...

بله من خودم خواستم به خاطر احترام به همسرم مراسم عقب نیفته ولی الان به همسرم میگم کسی که من رو سوگوار نمیدونه برای چی پا میشه میاد مراسم و بعد از من (توی اون حالی که خدا برای هیچ کس نیاره) اتنظار خوش آمد گویی داره در حالی که خودش حتی جلو نیومده و قائم شده که من برم پیداش کنم!! 

من تازه عید به صرافت افتادم که بهم بی احترامی شده چون این قدر درگیر سوگ بودم و البته هستم که به هیچ ...

خب همین گلم 

فداکاری زیاد شما باعث شده همه فکر کنن وظیفه تون بوده 

حتی همسرتون هم متوجه فداکاری شما نشده متاسفانه 

عزیزم ببین بهتر بود شما الان تو این موقعیتتون برادرشوهرتونو پاگشا نمی‌کردید تا همه بفهمن هنوزم عزادا ...

البته من عید خونشون نرفتم چون هیچ وقت بی دعوت جایی نمیرم اون هم دفعه اول... 

البته من عید خونشون نرفتم چون هیچ وقت بی دعوت جایی نمیرم اون هم دفعه اول... 

کار خوبی میکنی منم همینطوریم 

من الان دوساله که تقریبا ازدواج کردم ولی هیچکدوم از خواهرشوهرام یه بار هم زنگ نزدن حالمو بپرسن پیامم ندادن هیچکدوم از عید ها رو هم بهم تبریک نگفتن همش من بهشون تبریک میگفتم ولی از الان تصمیم گرفتم دیگه نگم ارتباط داشتن زوری نیست الان همین عید قربان و غدیر رو هم چیزی نمیگم اگه گفتن منم میگم چون من نباید همش حالشون بپرسم اینطوری برا من تبدیل به وظیفه میشه باید قبلش جلوشو بگیرم که فک نکنن خبریه