2777
2789
عنوان

بخاطر قد کوتاه بودنم خیلی ناراحتم

8239 بازدید | 88 پست

قدم خیلی کوتاهه حتی کمی از ۱۵۰ کوتاه تر 

با دوستام و شوهراشون مهمونی بودیم کنار هم ایستادیم و عکس گرفتیم وقتی عکسا رو فرستاد حالم بد شد انقد از همه کوتاه تر بودم 

همسرم با این موضوع مشکلی نداره گاهی شوخی میکنه یاهاش ولی مشکلی نداره

اما چراااا اخه 

خسته ام از پاشنه بلند و لژدار پوشیدن 

دلم میخواد با خیال راحت کفش تخت بپوشم 

تمام اعتماد به نفسم از بین رفت 

بچه یکی از دوستام همیشه وقتی میبینتم میگه چقد خاله کوچولوعه 

چراااا خبببب 🥺🥺🥺😭😭😭😭😭

بخاطر چیزی که دست خودت نیست چرا انقد حرص و جوش میخوری

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۱۵۴ ام ولی اصلا ناراحت نیستم خیلی خیلی طبیعی برام هم قد خودمم کم نیستن . همینکه شوهرت ایراد بنی اسرائیلی ازین بابت نمیگیره حله. اینجوری میکنی اعصابت ضعیف میشه بعدا پشیمون میشی💔

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
منم ۱۵۴ ام ولی اصلا ناراحت نیستم خیلی خیلی طبیعی برام هم قد خودمم کم نیستن . همینکه شوهرت ایراد بنی ...

خب شما خوبی من از ۱۵۰ کمترم 

تقریبا بگم ۱۴۶_۷ با پاشنه بلند تازه میشه ۱۵۱_۲

احساس میکنم خیلی بدهیکلم

وزنت چنده 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یکی از فامیلامون قدش 150سانته،همسرش195سانت،ولی اصلا براش مهم نیس همیشه هم کفش اسپرت میپوشه،باید اعتماد بنفستواینقدر بالا ببری ک با قدت کنار بیای ویران مهم نباشه ک دیگران چی فکر میکنن،اونجوری ک دوست داری زندگی کن

۵۰

خب پس بدهیکل نیستی وزنتم متناسب با قدته