2777
2789
عنوان

حذف تاپیکام

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 56 پست
سلام. بله. خیلی بهتره خداروشکرکلاس هم بله. میره الان. پیش دبستانی ۲ میگذرونه. تو همون مرکز تواتبخشیگ ...

خداروشکر الان گزارش دهی کامل داره پسرتون خودش بیاد براتون تعريف کنه کامل؟

داستان از خودش براتون بگه یا حرفای قلمبه سلمبه بزنه؟

خداروشکر الان گزارش دهی کامل داره پسرتون خودش بیاد براتون تعريف کنه کامل؟داستان از خودش براتون بگه ی ...

راستش. حرفای قلمبه. سلمبه نه

هنوز پیچیده. حرف نمیزنه

گزارشدهی.  داره.

مثلا از کلاس اومد گفت ( دوستش( مهراد گریه کرد خانم حسن پور گفت مهراد دستشویی داری؟ خانم فتحی بیا. مهراد دستشویی داره مهراد رفت جبش. کرد((

یا اومد گفت. با خانم. حسنپور رفتیم. اشپرخونه. بشقاب. گذاشتبم

ولی اینکه بگم. خانم چی درس داد. بهم نمیگه 

کلا هرجی خودش بخوادو میگه

درکل. گفتاری. عقبتر از سنشه. الان ۵ سالشه 

ولی درکش همون. اندازه سن خودش. هست

کتاب پیش دبستان ۱ خیلی سبز

کتاب پیش دبستان ۲ گاج  هم. کار میکنم باهاش

کتاب شاپرک ۱ ۲ ۳

داستانهای. زنجیره ای مقدماتی .

رنگ امیزی هم. میدم ( تازه. یکم. یاد گرفته. زیاد از خط بیزون. نزنه)

نیمه. اول ۹۹. ولی. احتمالا. یکسال. دیرتر مدرسه. بفرستم

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام وقت بخیر بی زحمت جنسیت بچه من هم میگید اون تایپیک رو پیدا نکردم ممنون میشم

عکس کجاست؟

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

فرستادم

پسر

راستش. حرفای قلمبه. سلمبه نههنوز پیچیده. حرف نمیزنهگزارشدهی. داره.مثلا از کلاس اومد گفت ( دوستش( مه ...

شما چه داروهای میدید که پسرتون تو مهد با کلاس همکاری می‌کنه 

با چیکار کردید که درکش بالا. رفت پسر من مثل قبل فرزند شماست پیشرفت کرده ولی محدود اصلا آموزش دوست نداره وگرنه خیلی پیشرفت میکرد کلاس کار و گفتار هم فقط جیغ میزنه که سریع تموم بشه

شما چه داروهای میدید که پسرتون تو مهد با کلاس همکاری می‌کنه با چیکار کردید که درکش بالا. رفت پسر من ...

سلام 

دارو. زیر نظر. متخصص معز و اعصاب اطفال. رسپیریدون) برا توجه تمرکز.  استراموکس برا همون تمرکز میخوره. )(((یکساله)))و البته. امگا۳ هم شروع کردم

برای درک بیشتر همه چی بهش توصیح میدم هرکاری که انجام میدم. یا باید. انجام بده. کامل و واضح. بیان میکنم 

الان. درک بچه ۵سال رو داره همه چی میدونه میفهمه. همراه با. احساسات 

الان تو مرحله. سوال جوابم باهاش دارم کار میکنم همه چی میپرسم و خودمم. جواب میدم 

دفعه بعدی سوال میپرسم. جوابشو میدونه و بیان مبکنه اینطوری .

سلام دارو. زیر نظر. متخصص معز و اعصاب اطفال. رسپیریدون) برا توجه تمرکز. استراموکس برا همون تمرکز می ...

کلاس هم مرتب بردید ؟

پسر منم آریپرازول میدم زیر نظر دکتر اشرفی 

پسر منم کامل صحبت می‌کرد تا دوسالگی پسرفت کرد و نوار گرفتم گفتن تشنج پنهان داشته

الان کمی پیشرفت داشته 

کلاس هم مرتب بردید ؟پسر منم آریپرازول میدم زیر نظر دکتر اشرفی پسر منم کامل صحبت می‌کرد تا دوسالگی پس ...

تازگیا هم یک دوم ریسپریدون میدم 

استراموکس یه مدت دادم به شدت خواب آلود شد 

همکاری برای کلاس و آموزش اصلا نداره 

نسبت به پارسال خیلی پیشرفت کرده پنج سالشع