2821
2789
عنوان

تاحالا شده

85 بازدید | 6 پست

تاحالا شده از بوی عطر یکی حالت تهوع بگیرید؟ 

😖یا فقط من این طوریم؟ 

چی کار کنم حالم خوب شه واقعا داره حالم بهم میخوره و نمیتونم چیزیم به طرف بگم میترسم دلخور شه 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

آره مادرشوهرم یه عطر داشت دقیقا بوی پیف پاف میداد رفتم براش یه عطر خوشبو گرفتم دادم بهش گفتم مامان جون دیگه از عطر قبلیتون نزنید فکر کنم تاریخش گذشته 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره مادرشوهرم یه عطر داشت دقیقا بوی پیف پاف میداد رفتم براش یه عطر خوشبو گرفتم دادم بهش گفتم مامان ج ...

😂🙏دمت گرم حتما این ایدتو عملی میکنم 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
به شوخی یه چیزی بگو اگه طرف جنبه داره

چی بگم اخه؟ 😂

چی بگم اخه؟ 😂

بستگی داره شخصتو عطرش خب😂

مثلا یه دوستی داشتیم دیگه رک بهش با شوخی میگفتن عطرت بو گند میده

بوی اسپری پیف پاف میده بوی بی حسی دندون میده 

یا از تندی یا شیرینی زیادش بهونه بگیری 

یه همچین چیزی😂

من خودم حالت تهوع میگیرم از عطر تند حتی اگه خوب باشه

بستگی داره شخصتو عطرش خب😂 مثلا یه دوستی داشتیم دیگه رک بهش با شوخی میگفتن عطرت بو گند میده   ...

😅❤

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792