2777
2789
عنوان

شوهرم

211 بازدید | 18 پست

دیشب یه فیلم دیدیم گل میکشیدن 

ازش پرسیدم اینا چیه گفت گل 

بعد گفت چیز بدی نیس تو ایران جنبه ندارن 

از یکی شنیدم خارج هفته ی بار فقط تو ی خیابان مشخص میرن گل میکشن 

میگفت مغز و فکر و باز میکنه 

میگم نکنه اهل گل باشه ؟ 

وای خدایا علائم چیه؟ 

به شوهرت اعتماد نداری؟! 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگه صبح تا شب سر کار باشه  بعد ۱۲ ساعت بیاد خونه؟

لباساش بو کنی فک‌کنم بفهمی اخه بوی گل چیزی نیست همینجوری بوش بره ان شاءالله که مصرف نمیکنه مردا ی چیزایی میگن ولی خدایی گل خیلی ضرر داره مغزو ب مرور خشک میکنه طرف عقلشم درست کار نمیکنه دیگ

ما هر وقت مسافرت میریم با شوهرم ی زره میکشیم ... یعنی تا اونجا فقط میخندیم و غذا میخوریم ... ببین اگه دهنش خشک میشه . هی دوست داره آب بخوره . یا زیادی میخنده .. یا زیادی میخوره یعنی میکشه

خدایا شکرت بابت همه چیز❤️ من الان تو سخت ترین حالت زندگیم هستم ولی بازم خدا رو شکر میکنم❤️❤️
لباساش بو کنی فک‌کنم بفهمی اخه بوی گل چیزی نیست همینجوری بوش بره ان شاءالله که مصرف نمیکنه مردا ی چی ...

ی فامیلا مامانم میکشید انگار امشب براش مثال اونا بزنم ؟ ک از کار میخاستن بیرونش کنن زنش رفت طلاق بگیره ؟

ما هر وقت مسافرت میریم با شوهرم ی زره میکشیم ... یعنی تا اونجا فقط میخندیم و غذا میخوریم ... ببین اگ ...

😭😭منم میخوام ،حساسیت شدید دارم بهش در حد مرگ ، ولی حالش خیلی خوبه

😭😭منم میخوام ،حساسیت شدید دارم بهش در حد مرگ ، ولی حالش خیلی خوبه

مگه گل حساسیت داره ؟؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیز❤️ من الان تو سخت ترین حالت زندگیم هستم ولی بازم خدا رو شکر میکنم❤️❤️
ی فامیلا مامانم میکشید انگار امشب براش مثال اونا بزنم ؟ ک از کار میخاستن بیرونش کنن زنش رفت طلاق بگی ...

نمیدونم بخدا من ک شوهرمو ممنوع السیگار کردم بین ی عالم دوست سیگاریش

مگه گل حساسیت داره ؟؟؟

😑😑من واسعه بار اول هیچیم نشد ولی بار دوم از زبون کوچیکم تا یه کم پایین تر شروع کرد ورم کردن کبود کبود شدن آنقدر زبون کوچیکم ورم کرده بود سیاه شده بود فکر کردم الان یا کنده میشه یا میترکه قشنگ حس خفه شدن داشتم بعد او مثل چی میترسم مصرف کنم حالا دلیلشو نفهمیدم ولی حالش خوبه ☹️☹️

😑😑من واسعه بار اول هیچیم نشد ولی بار دوم از زبون کوچیکم تا یه کم پایین تر شروع کرد ورم کردن کبود ک ...

جدی پس نکش خطرناکه.  منم کلا دو سال پیش زدم . یک سال پیش فکر کنم ‌ . شوهرم از دوستش که میره خارج میگیره .