2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 95 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالم خوب نیست.الان اینجور بگه دو زوز دیگ میره با یکی دیگ میگه تو گشادی

صد در صد مال همسرت غیر طبیعی و کوچیکه

والی تازه عروس که این حرفها رو نداره

چون شما ناشی بودی باور کردی

بهش بگو مال خودت کوچیکه اندازه نوزاد تا دق کنه

شما اینقدر ساده نباش که هرچی اون گفت باور کنی

چیزی که همسرت گفته غیر ممکنه 

برو دکتر ولی اجازه نده شوهرت اینجوری دربادت حرف برنه اگه تو عقد خودت واسش میگرفتی و رابطه نداشتی الا ...

چه ربطی داره، طرف بی ادب و بی شعوره، حالا ازدواج کرد دو ماه بعد ازدواج میگه، اگر منظور وا دادنه بلاخره وا میدی حالا بعد عقد یا بعد ازدواج، میخواین اصلا بعد ازدواج هم نداشته باشین که مشتاق بمونه 

صد در صد مال همسرت غیر طبیعی و کوچیکه والی تازه عروس که این حرفها رو نداره چون شما ناشی بودی باور ...

اره از اون کوچیکه ولی ب من اینحور گفته چند بار حالم خراب شده 

از اونم کوچیکه خب چون با دست انجام داد اینحور بهم گف.نکنه مشکل دارممم چراایقد ژود

چ توقعی داره ؟ اندازه نخود باشه مثلا ...عجبا

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
وقتی میگه همش منم میگم راس میگه.شاید واقعا اینحوریه

به نظرم باید بدنتون رو دوست داشته باشید و به حرف بقیه روش عیب نزارید و سری بعدی کاملا جدی برخورد کنید و یه جوری رفتار کنید که زیباترین بدن رو دارید 

میگف ناخون چهارمم دیگ داشت میرف

اول خودش مشکل داره که دست این کارو انجام داده قطعا بع روش بیار چون حس میکنم داره عیبشو با تمسخر شما میپوشونه دو اینکه زن هنگام تحریک واژنش شل میشه ،سوم برو دکتر زنان مشکلت سریع حل میشه ولی بازم میگم عیب ازشوهرته حتما به روش بیار

دست منظورت انگشته، خوب برای منم با انگشت ميره چرا نره ، خوب اون که قطرش بیشتر انگشته😶‍🌫️😶😑

اگر منظورش از دست انگشته که طبیعیه حرف شما درسته ولی اگر کل دسته خداییش زیاده مخصوصا واسه کسی که اصلا زایمان نداشته