2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 95 پست
به نظرم شما مشکلی نداری فقط کمبود اعتماد به نفس داری که باعث میشه همسرتون هر حرفی رو به شما بزنه و ی ...

حالم خوب نیست.الان اینجور بگه دو زوز دیگ میره با یکی دیگ میگه تو گشادی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم چرت و پرت میگه، شما تازه ازدواج کردی اولین فردی هم هست که باهاش رابطه داری، متاسفانه شوهرت از این‌است که تصورات خاص و غیر واقعی از رابطه داره، خوب داخل واژن نرم و قابل باز شدنه، فکر کردی چطور نوزاد ازش عبور میکنه، سرچ کن ورزش کگل ، کمک میکنه ماهیچه های لگن قوی بشه.

والا نمیدونم چی بهش بگی که عقلش بیاد سر جاش ولي حرفش اصلا جالب نیست، مثل اینه شما بهش بگی اونجای تو  کوچیکه چقدر احمقه اه

حق داری خیلی خرفش بد بوده. حالا واقعا راست میگه؟ اگر دستش میره که به نظرم واسه اول عروسی یه مقدار ...

ب مسخره میگف.باید برم دکتر اینحور دیگ دلم ب رابطه نمیره

حالم خوب نیست.الان اینجور بگه دو زوز دیگ میره با یکی دیگ میگه تو گشادی

اتفاقا وقتی شما بدنتو بی نقص بدونی و خودتو دوست داشته باشی  و جدی برخورد کنی این باور رو به طرف مقابلتون هم میدی و قدرتون رو میدونه و دیگه به خودش اجازه نمیده همچین حرفی بزنه اما وقتی گریه کنید و روی خودتون عیب بزارید و این افکار رو بیان کنید ینی من حرف تورو قبول کردم و یک سری نتایج تو ذهنم چیدم 

شما 

بهش بکو توام کوتوله اس...

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
اتفاقا وقتی شما بدنتو بی نقص بدونی و خودتو دوست داشته باشی  و جدی برخورد کنی این باور رو به طرف ...

وقتی میگه همش منم میگم راس میگه.شاید واقعا اینحوریه

ب مسخره میگف.باید برم دکتر اینحور دیگ دلم ب رابطه نمیره

برو دکتر ولی اجازه نده شوهرت اینجوری دربادت حرف برنه اگه تو عقد خودت واسش میگرفتی و رابطه نداشتی الان انقد جلو چشش ناز بودی از خداش بود رابطه داشته باشید واسه اینه میگن تو عقد رابطه نداشته باشید

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
حق داری خیلی خرفش بد بوده. حالا واقعا راست میگه؟ اگر دستش میره که به نظرم واسه اول عروسی یه مقدار ...

دست منظورت انگشته، خوب برای منم با انگشت ميره چرا نره ، خوب اون که قطرش بیشتر انگشته😶‍🌫️😶😑