2777
2789

رابطمون خوب بود مشکلی هم نداشتیم باهم میدیدم استوریشو تو واتساپ دیروز تو گوشی شوهرم متوجه شدم که از روز قبلش استوری گذاشته یهو دیدم چرا واسه من نیومده فهمیدم منو هاید کرده . چیز خاضی هم نمیزاره اصولا متن درباره خدا و بی منظور 

یا عکسی چیزی نمیزاره

از من بزرگتره همسن ماانم تقریبا به نظرتون به روش بیارم چرا هایدم کرده یا نه؟ خیلی برام علامت سواله همش میگم نکنه کاری کردم حرفی زدم که ناراحت شده چون دیروزم زنگ زدم جواب نداد بعد پیام داد دستم بند بود ندیدم همین 

اگه بخوام هم بگم چجوری بگم فهمیدم هاید شدم پیش خودش نمیگه فضوله تو گوشی شوهرش دیده؟

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی عکس پروف شم نمیاد ینی کلا شمارتو سیو نداره برا همین استوریش برات نمیاد

پروفایلش هست 

وضعیتش نمیاد برام

اگه بچه داره ممکنه کار اونا باشه گاهی بچه‌های من از این کارا می‌کنن حتی رد تماس میدن و پیامکا رو باز می‌کنن و من متوجه نمی‌شم و خجالت زده میشم😓

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
بیخیال باش چه اهمیتی داره که بخوای مطرح کنی

اخه برام عجیبه و جای سوال میگم نکنه حرفی زدم ناراحت شده بخاطر همین

اگه بچه داره ممکنه کار اونا باشه گاهی بچه‌های من از این کارا می‌کنن حتی رد تماس میدن و پیامکا رو باز ...

نه بچه کوچیک نداره 

اصلا به روی خودت نیار. من سر اینکه یواشکی خونه خریدن برای پسرشون ۳ ماه همه میدونستن جز شوهرمو من .خودمو کوچیک کردم به روشون اوردم اصلااااا به روشون نیار. فکر میکنن خیلی مهمن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز