2777
2789
عنوان

مادرشوهر

221 بازدید | 11 پست

اول بگم که من از مادرشوهرم متنفرم و کینه های زیادی ازش به دل دارم و حس میکنم بخاطر همین راجع به تمام حرفا و رفتاراش وسواس فکری گرفتم😐 حالا می‌خوام ببینم من امشب بیخودی ناراحت شدم یا حق داشتم؟ قضیه از این قراره که ما اسباب کشی داریم توی یه ساختمون هستیم با خانواده مزخرف شوهرم و حالا از یه واحد داریم می ریم به یه واحد دیگه. خلاصه مادرشوهرمینا تهران بودن تازه دیشب رسیدن( حالا بماند که اصلاً واسه اسباب کشی نگفتن مرده این زنده این کمک میخواید که خب این به درک) ما یعنی من و شوهرم  امروزم مثل هر روز رفته بودیم توی خونه کار کنیم منم رفتم اینا اومدن سر بزنم ببینمشون. خلاصه به مادرشوهر و گفتم خیلی این مدت داغون شدیم سر اسباب کشی بعد برگشته با یه حالتی میگه که آره دیشب محمد رو دیدم  صورتش چقدر لاغر شده بود خیلی ناراحتش شدم! خب من ناراحت شدم از این حرفش چون من داشتم میگفتم دوتامون خیلی اذیت شدیم ولی اون اینجوری میگه اونم با یه حالت طلبکار! حالا جالب اینه که اینا شوهرمو بیچاره کردن از بس چپ و راست کار سرش میریزن ! اونوقت جوری ور میزنه انگار من پسرشو اذیت میکنم و ازش کار میکشم و خودمم نشستم خودمو باد میزنم! حالا می‌خوام بدونم حرفش ناراحت کننده بوده یا من اشتباه ناراحت شدم؟ کلا مادرشوهر من فقط به بچه های خودش فکر می‌کنه بقیه هیچ

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

طبیعیه

منم ازین جیزا داشتم و دیدم

مثلا تو بلند نکن سنگینه.مرد وسیله سنگین برنداره زن برداره.

یا خسته ای بخواب ..حالا اومده دو دقه با بچش که از صبح ندیده بازی کنه.

یا میریم خرید  میوه اینا میگه سنگینه اذیت شدی.حالا بار خودشون رو دوش اینه اذیت نمیشه.اوووو مورد زیاده برا گفتن

آخه به شوهرم گفتم گفت الکی ناراحت شدی تازه کلی حرفم بارم کرد بخاطر ننش

الهام هستم بسیااااااار با اراده و پرانرژی اومدم😍😍قد:۱۶۸ وزن فعلی :۷۱، وزن هدف:۵۹ گروه نارنجی  سرگروه عزیزم سمیه جون  
بگو اره لاغر شده منم لاغر شدم!  این روزا شام و ناهار بیارین برامون ...!

والا ما الآن داریم خونه مامان بابام زندگی میکنیم بعد میرم اونور کار میکنیم دوباره شب میایم اینجا می‌خوابیم شام و نهار خونه مامان بابام هستم بنده خداها حسابی تو زحمت افتادن واسه ما تازه بابامم چند روز اومد کمک شوهرم اونوقت این اینجوری زر مفت میزنه

بگو اره لاغر شده منم لاغر شدم!  این روزا شام و ناهار بیارین برامون ...!

همبن دیگه کلا منو نمی‌بینه انگار

همبن دیگه کلا منو نمی‌بینه انگار

زر زده تو بگذر! اینا فقط بلدن ادا در بیارن که اره ما خیلی پسرمونو دوست داریم و به فکرشیم! اونوقت نه کمک فیزیکی میکنن نه ساپورت مالی! بیخودی هم زبونشون درازه..! 

👥آدماییکهبهاندازهشمع🕯همروشناییندارنروماهِ🌙زندگيتوننكنين..!
زر زده تو بگذر! اینا فقط بلدن ادا در بیارن که اره ما خیلی پسرمونو دوست داریم و به فکرشیم! اونوقت نه ...

وای دقیقاً دقیقاً 

سلام عزیزم.خوبی.ببخشید یه سوال داشتم از خدمتتون .درخواست دوستی دادم اگه امکانش هست .مرسی

سلام عزیزم آره حتماً