2777
2789
عنوان

خدا کمکم میکنه؟

160 بازدید | 16 پست

خیلی میترسم از آینده نامعلومم‌.این مدت خیلی سختیارو پشت سرگذاشتم.تازه فقط به مرحله ای رسیدم ک نسبت به مشکلات و شکستام بی حس شدم.ولی امان از آینده.خدا صدامو میشنوه؟کمکم میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که کمک می کنه، بهش ایمان داشته باشید و رها کنید و بسپارید به خودش همه چی رو و فقط روی توانمدی و تلاش تون حساب کنید تا آینده هم زیبا و زیبا تر بشه براتون. آینده شرایطتیه که الان دارید بهش شکل میدید، به بهترین شکل ممکن جهت دهیش کنید. 

معلومه که کمک می کنه، بهش ایمان داشته باشید و رها کنید و بسپارید به خودش همه چی رو و فقط روی توانمدی ...

گاهی بخاطر اثر اتفاقات بدی ک برام افتاد و باعث شرایط الانم شد خودمو با دیگران مقایسه میکنم.ای کاش میشد مقایسه نکنم هیچوقت.

معلومه که کمک می کنه، بهش ایمان داشته باشید و رها کنید و بسپارید به خودش همه چی رو و فقط روی توانمدی ...

ممنون بابت حرفه‌ی خوبتون.اگه همین امیدی ک به خدا و یاریش دارم نبود معلوم نبود به کجا میکشید کارم

گاهی بخاطر اثر اتفاقات بدی ک برام افتاد و باعث شرایط الانم شد خودمو با دیگران مقایسه میکنم.ای کاش می ...

مقایسه کردن چه سودی داره ؟ فکر می کنید اگر در شرایط اونها هم بودید باز با افراد بالا تر از اونها خودتون رو مقایسه نمی کردید؟  حسرت یه تونل بی انتهاست که اگر بخواید واردش بشید هیچ وقت انتهاشو نمی بینید و همیشه شرایطی هست که آدم حسرت بخوره. 

در هر حالت و وضعیتی انسان می تونه خودشو دوست داشته باشه و  خوشبخت و شاد زندگی کنه. حتی خیلی زیبا تر از همون افرادیک ه میگید از شما جلو ترن.

مقایسه کردن چه سودی داره ؟ فکر می کنید اگر در شرایط اونها هم بودید باز با افراد بالا تر از اونها خود ...

هیچ سودی نداره‌.نمیدونم واقعا حق با شماست کاش فقط روی خودم تمرکز کنم

هیچ سودی نداره‌.نمیدونم واقعا حق با شماست کاش فقط روی خودم تمرکز کنم

جملات انگیزشی مثبت در مورد خودتون بنویسید تو یادداشت های گوشی تون و هر روز با خودتون مرورش کنید. 

مثلا:

من فرد توانمندی هستم و در زمان مناسب به شرایط ایده آل میرسم 

آرزو های من به کمک خدا به بهترین شکل ممکن بر اورده میشه

من بسیار توانمند و باهوشم و زندگی مو خودم به هر شکلی که بخوام میسازم و ...