2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمریکارو نمیدونم کانادا چون کشور مهاجر پذیره غم غربت کمتره  ولی فاصله خیلی زیاده . آلمان دلگیره  پناهنده زیاد داره و یجورایی نژاد پرستی زیاد شده و بسیار قانونمندن  اگه زبونشونو بلد باشی و مشغول به کار باشی خوبه من هرگز حاضر نیستم مهاجرت کنم نه که بد باشه ها من آدمش نیستم 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
منم شاید مهاجرت کنم از طریق تحصیل  یعنی میشه؟ 🥲

به امید خدا

فقط دایره لغاتتو خیلی ببر بالا اگه قصدت آلمانه

B2 هم کفایت نمیکنه تا بین مردمش زندگی نکنی

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶
چراهمه تون میرین؟پس ایران چی میشه؟مگه آدم مادرشوول میکنه بره؟مگه توایران موفق نشدین؟چرابهرشومیبرین ج ...

ببین عزیزم من ب اون صورت موفق نشدم هر چقدر تلاش میکنم بازم نمیتونم وضع کار اینام ک خیلی داغون اگر هم برم مادرمم میاد عزیزم اینجا داره ب مردم ظلم میشه منم تا حد توانم ک بتونم ب اون بچه ها کمک میکنم 🙂

رقصیدیم تو این جهان تنگ بنا شده🥲
و زندگی پر از چالش و سخت و گرون قیمت

شما اونجا بودید؟؟؟ اتفاقا میگن زیاد گرون نیست که؟؟

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند.