2777
2789

کانادا برای پرستیژ عالیش اما سرده

مردم آمریکا خونگرم و مذهبین . اقتصاد خوبه و زبانش هم که انگلیسی

آلمان از لحاظ اقتصادی خوبه اما زبان جدید و سرد 

من آمریکا رو ترجیح میدم 😍 فقط دوره و ی جورایی باید قید اونایی که موندنو بزنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولویت کانادا 

از هر لحاظ که فکرش رو کنید  تاپ هستش 

فقط اینکه برای مهاجرت هر نوع مهاجرتی که باشه یکی از گرون ترین کشور دنیا هستش 

بعد آلمان و بعد ایالات متحده 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

آمریکا رو دوس دارم.هم عاشق لهجه شونم هم عاشق تنوع نژادی و تنوع آدمایی که تو آمریکا وجود داره و تنوع آب و هواییش و بزرگی شهرهاش.هم موارد دیگه ای که اینجا نمیشه گفت.

از آلمان خوشم نمیاد.طبق چیزایی که شنیدم.هواش هم میگن که معمولا سرده.نمیدونم نرفتم ولی من آمریکا رو دوس دارم.

آلمان مقررات خاصی داره که آمریکا نداره.

آلمان رفاه زیاد مردمان و مهاجران😅

و زندگی پر از چالش و سخت و گرون قیمت

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

ببین من امریکا یا کانادا زندگی نکردم،ولی چند سال المان زندگی کردم بچگیام

پدر و مادرم بخاطر تحصیل و کار و... مهاجرت کردن به المان

و به نظرم یکی از بهتریییین کشور‌هاست برای تحصیل

و پدرم همچنان اونجان چون موقعیت شغلی بی نهایت خوبی براشون داشته خصوصا که اونجا تحصیل کردن

نمیتونم امریکا یا کانادا رو منکر شم که خوبن خصوصا که کانادا راحت ر اقامت میده و امریکام پر ایرانیه

ولی اگه برای تحصیل یا کار میرین المان گزینه بهتریه از نظرم🌸

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

چراهمه تون میرین؟پس ایران چی میشه؟مگه آدم مادرشوول میکنه بره؟مگه توایران موفق نشدین؟چرابهرشومیبرین جاهای دیگه؟چرانمیمونین آبادترش کنین؟میدونین چون ایران بودین وخانواده داشتین موفق شدین،چرابچه هاتونومیبرین جایی که بچه های اونانتونستن موفق بشن براموفقیتشون شمارونیازدارن؟!🥲

و زندگی پر از چالش و سخت و گرون قیمت

فامیلامون مهاجرت کردند 

وضعشون عالیه الان 

در حدی بودن که فقط رسیدن اونجا با پول اونم قاچاقی 

ولی الان به فامیلاشون ک اینجان کمک میکنن مخصوصا به دخترش که هست 

خونه خریدن اینجا و کلی طلا و.... 

عروس گرفتن از اونجا 

اقامت هم گرفتن دوتا نوه خارجی هم دارن

پسرشون هم استخدام شده 

و..... 

فامیلامون مهاجرت کردند  وضعشون عالیه الان  در حدی بودن که فقط رسیدن اونجا با پول اونم قا ...

خیلیم عالی 

منم کلی از سالای عمرمو اونجا زندگی کردم 

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

ببین امریکا نژاد پرستی زیاده مخصوصا اگه بدونن اسیایی به خصوص ایرانی هستی ،بیکاری زیاد هست ،یکم از بقیه جاها بی بند بار تر و نا امن تره  ولی دیگه تفریح ،تنوع ،چیزای جدید و باحال و.....خیلی عالیه

المان زیاد درجریان نیستم فقط شنیدم مردمش سردن  ،ولی به شدت به حقوق زن احترام میزارن،کار خوب پیدا میشه ،ولی خرج بالاست

کانادا بنظرم از همه لحاظ بهتره تبعیض نژادی و جنسییتی نداره 

زندگی کم هزینه تره ،مردم مهربون و گرمی داره ،کشور پیشرفته و کار هم خوب پیدا میشه فقط سردهه🥶🥶

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞