2777
2789
عنوان

بوی ادکلن

389 بازدید | 14 پست

سلام 

بچه ها به خاطر الرژی که به عطر و ادکلن دارم و حالم بد میشه ، اگر برم بیرون لباسای تمیزی که تن کردم بخاطر ادکلن که مردم میزنن و همه انگاری با ادکلن دوش میگیرن ، وقتی برمیگردم خونه لباسای من بوی ادکلن اونارو میگیره . مثلا امروز بخاطر کاری دو ساعت رفتم تا چهارراه ولیصر و برگشتم تمام لباسایی که تازه شسته بودم تنم کرده بودم بوی ادکلن گرفته یعنی بعد هر بیرون رفتن باید لباسام بریزم لباسشویی . خب دیگه همه از بین میرن چکار کنم ؟ 

تو فضای ازاد بزارم بازم بوش نمیره من خیلی حساسیت دارم و مشامم بی نهایت تیزِ 

دقیقا میخواستم بگم حس بوبایی قوی داری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا بخاطر بوی ادکلن که این روزا مردم خیلی استفاده میکنن من خسته شدم اسنپ میگیرم انقدر داخل ماشین بو میده و شیشه ها هم بالاس که تهوع میگیرم با مترو میرم بیرون تو قطار نمیشه نفس کشید از بوی عطر ، بخدا دیگه توان ندارم انقدر بخاطر الرژی و میگرن بدنم ضعیف شده چکار کنم . نمیشه بیرونم نرم . کارامُ کی انجام بده 

بویایی من خیلی قوی ولی چکار کنم دست خودم نیست که 

خب بقیم نمیتونن کاری کنن ک عزیز من

الان مام بیرون میریم اما خب عطر کسی رو لباس ما جا نمیمونه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب بقیم نمیتونن کاری کنن ک عزیز من الان مام بیرون میریم اما خب عطر کسی رو لباس ما جا نمیمونه

شاید بخاطر بویایی من که خیلی قویِ عطر اشخاصی که زدن روی شال من روی مانتوی من هست و این منو ازار میده شاید شما یا مثلا خواهر من متوجه بو نشه 

شاید بخاطر بویایی من که خیلی قویِ عطر اشخاصی که زدن روی شال من روی مانتوی من هست و این منو ازار میده ...

ار بخاطر همین میگم دیگ

وای اره  دقیقا مخصوصا اگه میگرن داشته باشی  🤕

لعنتی من هم الرژی دارم هم میگرن خیلی شدید گوارشمم مشکل داره سریع تهوع میگیرم . سرطانم داشتم چندین بار شیمی درمانی کردم بدنم داغونِ بخدا . عمل شدم بدنم ضعیف شده توان نداره کلی کارای درمان دارم باید هر روز برم دکتر . حالا موندم چکار کنم مگه میشه هر روز لباس شست 

لعنتی من هم الرژی دارم هم میگرن خیلی شدید گوارشمم مشکل داره سریع تهوع میگیرم . سرطانم داشتم چندین با ...

مثلا امروز مانتو شال شلوار همه چی شسته و تمیز از کمد دراوردم رفته تا چهارراه ولیعصر کار داشتم وگرنه اصلا نمیرفتم فقط دو ساعت کشید . امدم خونه به قدری اینا بوی ادکلن میدن که نمیتونم فردا بپوشم برم دکتر 

گاهی بخدا شکایت میکنم میگم واقعا درد دیگه ای نبود به من بده !!!! همه دردی دارم از کف سرم تا انگشتای پام درد میکنه و مریضِ . انصافِ که الرژی ام داشته باشم ؟!!! در صورتی که یه سِری افراد با ادکلن دوش میگیرن