2777
2789
عنوان

تاخیر گفتاری

2209 بازدید | 54 پست

مامانا دخترم چهارو نیم سالشه خودم شاغل  و دخترم اعتیاد به موبایل داره. و زیاد  جمله نمیگه کسی تجربه ای داره؟ 

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ابن قور هشدار دادن موبایل دیت فرزندتون ندید .یادمه وقتی برای پسرم موبایل و تبلت نخریدم. همه تو فامیل تا دور هم بودیم میگفتن هزینه ای نداره که تهیه کنید ...مادر پدر برای راحتی خودشون ابن کارو میکنن.همین الان موسیقی و قصه شنیداری جایگزین کنید .تو مدرسه به مشکل میخوره. این بچه ها تمرکز ندارن برای یادگیری تو مدرسه مشهود میشه 

ربطی به موبایل نداره بعضی از بچها خودشون دیرتر. میحرفن یا راه میرن 

الان بچه خواهر شوهرم هفت سالشه از همون کوچیکی چ تو گوشی بود چ تلوزیون ولی بموقع حرف زد و خیلی هم باهوشه 

بچه خواهرمم همینطور 

پسر منکه اصلا گوشی دستش ندادم تاخیر گفتاری بازم.الان ۴ سال و نیمشه.صحبتهاش نصف نیمس😔

انقدر دوست داره حرف بزنه اما چون خودش میدونه نمیشه تا دوتا کلمه رو اشتباه میگه خجالت میکشه میره تو اتاق

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
کلاس یا مهد میره ؟

تآ سه سالگی باباش تو خونه بود چون باباش از دوماهی بیکار شده بود .اونم چون شبها درس،میخوند و تا،ظهر می‌خوابید برنامه دخترم هم دقیقا مثل خودش شده بود

کلاس یا مهد میره ؟

بعد که شوهرم قبول شد دبیری چون مادرهایمان فوت شده بود و کسی نبود مهد ثبت نامش کردم ولی اونجا هم خدمتکارش فقط ازش نگهداری کرد زیاد خوابونده باهاش هیچ کاری نکرد

چرا میگید به گوشی ربط نداره من پسرم برده بودم دکتر مغزو و اعصاب کودکان ی بچه ای چهار سالگی جمله نمی‌گفت خیلی تلویزیون و گوشی میدید دکتر گفت قطع کن دوماه دیگه بیا مادرش می‌گفت دوهفته قطع کردم خیلی بهتر شد حمله میگه از فردا صدرصد قطع کن 

سلام پسر منم سه سال و نیم داره فقط در حد کلمه صحبت می کنه اونم نه همه کلمات در حد ابتدایی موندم ببرمش دکتر مغز و اعصاب یا ن یه بار بردمش گفتار درمانی اصلا توجهی به درمانگر نداشت فقط با وسایل اونجا بازی میکرد خواهش می کنم اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید

سلام پسر منم سه سال و نیم داره فقط در حد کلمه صحبت می کنه اونم نه همه کلمات در حد ابتدایی موندم ببرم ...

عزبرم حتما ببر پیش دکتر مغزم اعصاب تا چک آپ بشه بعد دارو میده برای توجه می‌ره کاردرمانی ذهنی تا توجهش بیاد بالا بعد میفرستن گفتار درمانی فقط خواهش میکنم زودتر دست به کار شو سن طلای زیر سه سال بوده واسه تاخیر الان هم دیر نیست زودتر ببر