2777
2789
عنوان

عفونت زنانه

341 بازدید | 34 پست

سلام. مجردم ژل شستشو استفاده میکنم و هرروز لباس زیرمو عوض میکنم به شدت ترشحات دارم که با سوزش و خارش شدید همراهه قرص مترونیدازول هم استفاده کردم ولی یه کوچولو تغییر کرد ولی درکل خوب نشدم

چیکار کنم چندروز پیش هم ترشحاتم خونی شد فکر کنم عفونت شدید دارم

فقط بگین چیکار کنم که کامل‌ عفونت برطرف بشه

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رفتی؟

نه من همیشه درگیر عفونت هستم هروقت میرم همین مترونیدازول مینویسه و همون ژل شستشو 

ولی این سری خیلی شدید شده 

لباس زیر نپوش فقط دامن بپوش 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

تو تشت آب ولرم و بتادین بریز بشین ی ربع_چن روز تکرار کن

واس من ک خیلی خوبه_عنبرنسارا هم دود کن خوبه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

همون ژل شستشو استفاده دائمیش باعث عفونت میشه

باید بری دکتر 

درمانش طولانیه با یک دوره مصرف گمون نکنم خوب شی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

تو آب و جوش شیرین ونمک بشین اگه نتیجه نگرفتی تو آب وسرکه بشین 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
تو تشت آب ولرم و بتادین بریز بشین ی ربع_چن روز تکرار کن واس من ک خیلی خوبه_عنبرنسارا هم دود کن خ ...

تشت بتادین امتحان کردم فایده نداشت