2777
2789
عنوان

اونایی که ترک هستن بیان

399 بازدید | 40 پست

من تو دوران عقد هستم

نامزدم.میگه روز قربان قراره بیایی خونه ما قربانی کنیم

حرفی از قربانی آوردن و کادو اینا نمیزنه

اگه اون روز واسم قربانی نیاوردن چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما همچین رسمی نداریم

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
رسم نداریم ما یه عید نوروز یه یلدا کادو میبرن قوربونی میدن بهت دیگه برا مادرت اینا که ببری

نه باید خونمون بیارن نه اینکه به دستم بدن بیارم

مردم طلا و لباس و گوشت میبرن واسه عروس

نه باید خونمون بیارن نه اینکه به دستم بدن بیارم مردم طلا و لباس و گوشت میبرن واسه عروس

منظورش گوشت قربونی بود که میده به دستت..

خب با تورک ازدواج نمیکردی برای توهم بیارن 🥺😂

وقتی رسم ندارن بعضی شهرها چه بایدی آخه اسی

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
نه باید خونمون بیارن نه اینکه به دستم بدن بیارم مردم طلا و لباس و گوشت میبرن واسه عروس

ما فقط این دوتا مناسبت طلا و گوشتو بزنجو اینا میبریم

حالا بعضیام کمتر هزینه میکنن

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓
منظورش گوشت قربونی بود که میده به دستت.. خب با تورک ازدواج نمیکردی برای توهم بیارن 🥺😂 وقتی رسم ن ...

اونم.ترکه منم.ترک

تو شهر ما اردبیل واسه عروس طلا و لباس و گوشت میبرن

ولی اون به من میگه بیا خونمون گوشت قربانی کنیم

یه جوری بحث بنداز بگو مثلا ب دخترخالم قربانی فلان چیز رو آوردن فلان ‌کارکردن .... ما رسممونه خیلی مه ...

خودشون اینارو میدونن 

زدن به اون راه خودشونو

اگه.تو خونشون تو نایلون یه ذره گوشت بندازن بگن ببر خونتون چی بگم