2777
2789
عنوان

هرزگی

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 27 پست
اتفاقا آبدارچی ها ازکارمندابیشتر خرشون میره توادارات

نه منظورم اینه اونقدری هم داره که بخواد خرج زن بده زندگی بده هرزگی بده ازاین لحاظ

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منظورم اینه اونقدری هم داره که بخواد خرج زن بده زندگی بده هرزگی بده ازاین لحاظ

حقوقش مهم نیست انقدر زیرمیزی وپول چایی میگیرن از ارباب رجوع که حقوق توش گمه

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
حقوقش مهم نیست انقدر زیرمیزی وپول چایی میگیرن از ارباب رجوع که حقوق توش گمه

ازاین نظر بخش نگاه نکرده بودم 👍👌

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
امروز فهمیدم  البته بار اولش نی هر موقع چیزی میشه میره چت و اینا  ناراحت اینم ک گفته بچه ...

کثافت نمی دونم چی تو کله پوکشون هست شوهر منم قبلا خیانت کرد دو سال تحویلش نمی گیرم. 

براشادی روح امواتم صلوات    

محدود 😂😂😂هیچی مشکلی بابیرون رفتنش ندارم ولی دوست ندارم با رفیقاش بره بیرون یک حرفایی میگه راجبشون .....

هنوز یکساله تو عقدم نمیزاره با خانوادم برم بیرون همیشه ازم عکس میخواد از ساعت خونه میگه بفرست من مطمئن شم خونمون دوطبقه طبقه پایین عموم میشینه حتی تا اونجا نمیازره برم اگه بفهمه بحثمون میشه بددلی شدیده

محدود 😂😂😂هیچی مشکلی بابیرون رفتنش ندارم ولی دوست ندارم با رفیقاش بره بیرون یک حرفایی میگه راجبشون ...

خب چی ازش دیدی که میخوای باهاش ازدواج کنی خودت میگی هرزه هم هست یا دل هم هست پس مقصر خودتی 

نمیدونم والا خودمم موندم چرا دوسش دارم فقط سه ماه اول باهم خوب بودیم باورتون میشه وقتی اومد خواستگاری انقد خودشو چش پاک نشون داده بود همه میگفتن خوش بحالت ولی متاسفانه زیر ریشو سبیلش قائم شده