2777
2789
عنوان

قانون جذب(۲)🌙🌪

235 بازدید | 24 پست

همین الان که‌ داری تاپیکمو میخونی چشماتو ببند 

و نفس عمیق بکش،

اون چیزی که میخوای رو تصور کن

اگه یه خونه میخوای تمام جزئیاتش و ویژگی هاشو دقیق به ذهنت بیار و انقدر بهش فکر کن که برات واقعی باشه و چیزی دور از دسترست نباشه🤝🏻

قطعا اولش سخته و اگه آدم رویاپردازی باشین براتون خیلی راحتتره.

در روز چند بار باید به اون چیزی که میخوای فکر کنی

و تصور کنی که به دستش اوردی.

_اینم بگم تصور کردن کافی نیست!

باید با قلبت و تمام وجودت  چیز رو بخوای تا برات اتفاق بیوفته.....💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفیق اگه از همون اول چشامو ببندم و نفس عمیق بکشم نمیتونم ادامه متن رو بخونم😂جالب بود مرسی.

فدات من توی ماه آخرم دو هفته دیگه زایمان دارم از طرفی دانشجو هستم و باید پرسشنامه پر کنم تو رو خدا کمکم کنید پرسشنامه هام پر بشن خیلی استرس دارم.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
لینک پرسشنامه👇🏻
https://survey.porsline.ir/s/16opWXZQ

اسی یه سوال من وقتی خونه رویاییم رو تصور میکنم نمیتونم خودم رو درحال زندگی داخلش تصور کنم فقط من یه تماشا چیم و اون جسممه داخل اون خونه و من که دارم تماشا می‌کنم روحم شمام اینطوری؟؟

اخه دسترسی ندارم بهش 😂 بازیگره خارجیه 😷

یه سری چیزا رو چون بهش باور نداریم نمیشه رسید بهشون

مثلا تو هر روز تصور کن رفتی روی ماه داری با آدم فضاییا حرف میزنی فکر میکنی داری جذب میکنی  اما مطمئن باش بهش ایمان نداری.

اسی یه سوال من وقتی خونه رویاییم رو تصور میکنم نمیتونم خودم رو درحال زندگی داخلش تصور کنم فقط من یه ...

آره من وقتی خودمو تصور میکنم از دید خودم به همه چیز نگاه میکنم