2777
2789
عنوان

بگین بعد6سال چطور فراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 58 پست
نمیدونم دیگه اولا خانواده به ازدواج ما راضی نیستن خودشم هنوز شرایط نداره خیلی اتفاق های دیگه شاید قس ...

😔درکت میکنم چقد شبیه همیم منم یکساله تو رابطه ام خانوادم میگن بچه بازی و... هروز دارم عذاب میکشم افسردگی دارم دیگه خسته شدم 

بدنم خستس عجیب:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خیلی فشار رومه شاید الان درکم‌نکنید وای دارم دیونه میشم

سخته بسیار سخت ترت میشه وقتی دلت تنگ شه و نفست بگیره 

چارش صبره و زمان ایشالله خوب میشی💚

انقدر می بزنم تا اجل اید به سرم رقص کنان ..عاقبت مست به دیدار خدا خواهم رفت💚

منم چند ساله باهمیم. از صبح پیام دادم جوابمو نداد. چند وقته بحث داریم. خودش گفت گرفتارم تو پیام اول بده. زنگ زدم جواب نداد. ازش خداحافظی کردم. حالم خوب نیس چون خودش گفت بدون تو دوام نمیارم منم واقعا صبوری کردم. ولی دیگه نه

چیکار کردی چطور فراموش کردی لطفا بگو یه راهی بزار جلو پام قلبم داره تیکه تیکه میشا اط جاش میاد بیرون

🙃👌🏻💔درکت میکنم الان همش یاد خاطره هاش میگفتی کلی اهنگ ک باهاشون خاطره داری کلی مکان مختلف میدونی زندگی همینه باید باهاش کنار بیای ببین چجوری آروم میشی اهنگ گوش بده گریه کن نباید حتما سری فراموش کنی:)

🙃💔گریه کن مث من... من ی افسرده شدم 

حتی میخاستم خود زنی هم کنم یبارم خاسم سیگار بکشم آروم شم

🙃💔از حرفای مامانم ک داره نابودم میکنه فقط ۱۶ سالمه من🙃😔

بدنم خستس عجیب:)

منم بعد ۶سال جداشدم اما دیگه آدم سابق نشدم هیچی هیچوقت عاشق نشدم الان عاشق دخترامم چند وقت پیش دیدمش واااااای اگه میتونی تمام تلاشمو بکن بهم برسید لطفا 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
رابطه تون چی بوده؟ازدواج یا...؟ من امروز صب تمومش کردم🙂شایدم اهر شب تاپیک بزنم بنویسم همه چیو دلم ...

منم مثل توام میتونی برام درخواست دوستی بدی حرف بزنیم  دوست بودیم قرار بود ازدواج کنیم اما هیچوقت شرایط جور نشد هیچوقت فقط پیر شدیدم

🙃👌🏻💔درکت میکنم الان همش یاد خاطره هاش میگفتی کلی اهنگ ک باهاشون خاطره داری کلی مکان مختلف میدونی ...

مادرتون درست گفتن. 

سنتون خیلی کمه. زمان زیادی داری. بعدها میفهمی که اشتباه کردی

چیکار کردی چطور فراموش کردی لطفا بگو یه راهی بزار جلو پام قلبم داره تیکه تیکه میشا اط جاش میاد بیرون

25 روزه گذشته ...

فراموش نکردم فقط پذیرفتم آدمی ک انقد راهت دروغ میگ خانواده ای ک انقدر راحت تهدید میکنن... ب درد. من نمیخورن...

قلبم داره میسوزه اما مغزم داره هشدار میده

یه دقیقه برو جلو اینه  ببین ب خودت بگو من باید حالم خوب بشه عین ادم اهنی بگو من باید این ادم بی لیاقت رو حذف کنم