2777
2789
عنوان

افسردگی دارم😞؟

87 بازدید | 11 پست

🙃💔همش تا تنها میشم گریه میکنم سر درد میگیرم بدجور ولی تو جمع میخندم خوشحالم ولی زیاد هم حرف نمیزنم تا کسی باهام حرف نزنه 

دوست ندارم جایی برم جاهای خلوت و دوست دارم😔

بدنم خستس عجیب:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااا همش‌فک میکنم بقیه از من بالاترن من خیلی زشتم و...🙃😔

اوف؛(

من‌تازه دراومدم ازش خداروشکر:)

ببین کلا بشین مسایلتو با خودت حل کن 

اهنگا غمگینت پاک کن 

تم اتاقتون رنگی کن 

ویتامین دی بخور 

ورزش کن‌

اهنگ خوب گوش بده( خواستی معرفی کنم) 

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
اوف؛( من‌تازه دراومدم ازش خداروشکر:) ببین کلا بشین مسایلتو با خودت حل کن  اهنگا غمگینت پاک ک ...

هعی همه این کارارو انجام دادم ولی انگار ن انگار اهنگارو صد بار پاک کردم ولی بازم دانلود کردم انگار اهنگ نباشه روانی میشم حداقل میتونم باهاشون گریه کنم خیلی بدبختم خیلی 😔

😔من ۱۶ سالمه اگه افسردگی باشه داغون میشم تا وقتی بزرگ شم مامانمم حتی بهم میگه مگه افسرده ای

این اقتضای سنت هست تا حدودی،ولی سعی کن بیشتر در جمع بشی عزیزم

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
اوف؛( من‌تازه دراومدم ازش خداروشکر:) ببین کلا بشین مسایلتو با خودت حل کن  اهنگا غمگینت پاک ک ...

😔درسم خوب نیست ولی همه بچهای فامیل درساشون خوبه مثل من نیسن مامانم با اونا مقایسه میکنه خیلی اعصابم خورد میشه

هعی همه این کارارو انجام دادم ولی انگار ن انگار اهنگارو صد بار پاک کردم ولی بازم دانلود کردم انگار ا ...

وای خدا...

ی تراپیست پس برو ...

یا درحد مشاور تلفنی...

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
این اقتضای سنت هست تا حدودی،ولی سعی کن بیشتر در جمع بشی عزیزم

حتی رفتیم شهرستان من رفتم طبقه بالا ک هیچکس نبوددفق میخابیدم اهنگ گوش میدادم همه فامیل مسخرم میکردن😔