swrill مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 748 عنوان تیرگی های بدن 317 بازدید | 12 پست سلام ببخشید من ۱۵ سالمه تازه میخوام برم کلاس شنا ولی خیلییییی خجالت میکشم چون زیربغلت تیرست من روم نمیشه به مامانم چیزی بگم تاحالا اصلا شیو نکردم موهام کمه ولی بازم تیرست چیکارکنم بنظرتون برای سنمه ؟؟ چون پوست بدنم سفیده 1402/04/03 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تپلووووام عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 6646 من این مشکلو برا بیکینیم داشتماز اولشم تیره بود اصا دوس نداشتم پانزدهمین کاربری کاربر ۱۳۹۷
ساکورا_صورتی عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 1337 شیو کنمن راهنمایی بودم شیو میکردم و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂
swrill مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 748 شیو کن من راهنمایی بودم شیو میکردم اخه میگن با تیغو ژیلت تیره میکنه با موبر کنم بده؟
ساکورا_صورتی عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 1337 اخه میگن با تیغو ژیلت تیره میکنه با موبر کنم بده؟ اره تیره میشهموبر خوبه و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂
lovelylittleone عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 757 برو لیزر . من ژلت میزدم.. خیلی سیاه بود . الان چهر ماهه میرم لیزر عالی بود خدایا شکرت بابت همه چیز❤️ من الان تو سخت ترین حالت زندگیم هستم ولی بازم خدا رو شکر میکنم❤️❤️
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 گلم پن روشن کننده میتونی استفاده کنی بادی میست هم خوشبو کننده اس هم روشن کنندگی داره سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
jan_nan عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 555 عزیزم با مادرت صحبت کن و راضی شون کن زیر نظر خودشون شیو کنی حالا بعدا بزرگتر شدی لیزر برو تا رنگش برگرده
jan_nan عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 555 گلم پن روشن کننده میتونی استفاده کنی بادی میست هم خوشبو کننده اس هم روشن کنندگی داره اینی که گفتین چیه میشه بیشتر توضیح بدین کنجکاو شدم
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 اینی که گفتین چیه میشه بیشتر توضیح بدین کنجکاو شدم پن درست مثل صابونه ولی برای بدن استفاده میشه فقط بادی میست هم مثل بادی اسپلش هست ولی مزایای دیگه داره هم روشن کننده اس هم تعریق رو کنترل میکنه ولی بادی اسپلش غدد تعریق رو میبنده سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰
star1 عضویت: 1391/09/09 تعداد پست: 400 اخه میگن با تیغو ژیلت تیره میکنه با موبر کنم بده؟ عزیزم موم بنداز تا تیره نشه ژیلت و موبر تیره میکنه
jan_nan عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 555 پن درست مثل صابونه ولی برای بدن استفاده میشه فقط بادی میست هم مثل بادی اسپلش هست ولی مزایای د ... خیلی ممنون ازت بابت توضیحت برم داروخونه بگیرم دارن اره؟ قیمت بادی میست چه جوریاس و چجوری استفاده میشه؟ شما اطلاع دارید؟
ساریناکامی عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2562 خیلی ممنون ازت بابت توضیحت برم داروخونه بگیرم دارن اره؟ قیمت بادی میست چه جوریاس و چجوری استف ... نه عزیزم داروخانه نداره من خودم ان لاین شاپ دارم بیا الان تو تخفیفه بادی میست درخواست میدم 😊😊 سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰