2777
2789
عنوان

یه دختر ...

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست
من اینا رو هم دارم ولی نتونسته ذهنیت مردم رو تغییر بده  تو

قطعا اگر دستت توی جیب خودت باشه هرکسی باهات دشمنی کنه حتما از کمبود و ضعف و حسادتشه

ضمنا وقتی خودت از پس خودت برمیای چه اهمیتی داره بقیه چی فکرمیکنن تو اصلا احتیاجی به کسی نداری فقط باید به خودت افتخار کنی

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

سلام عزیزدلم😍♥️♥️ خوبم فدای شما شما خوبی؟  درس نمیخونم دیگه شرایطم خیلی فرق کرده، نی نی هم ...

عییی جونم 

چرا 

اشکال نداره اگه نتونستید امسال و شرکت کنید 

همین بی هوا اومدنش تو دلتون قطعن یه حکمتی داره 

فداش بشه خاله❤️😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا میگن متاسفم

اینجا جا افتاده

چون دختری نری بیرون

عع چون دختری فلان حرفو نزن

اگه ی پسر توی سن ۱۶ سالگیش تو هر رشته ای ورزشی ادبی دینی قرآنی موفق باشه میگن افرین

ولی من ۱۶ سالم بود از ۴ سالگی کلاس حفففط قران میرفتم دیگ از ۱۳ سالگی خودم کلاسای متعددی برای کوچیکترا گزاشتن ی بحثی پیش اومد اینجا تاپیک زدم گفتم میخوام بچه هارو ببرم اردو ی اتفاقایی افتاده بود انقد منو اذیت کردن انقد چرت و پرت گفتن ک بچه برو بخواب بچه تو خیلی کوچیکی بچه درساتو بنویس من خیلی ناراحت شدم امیدوارم خدا حقشونو بگیره

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

قطعا اگر دستت توی جیب خودت باشه هرکسی باهات دشمنی کنه حتما از کمبود و ضعف و حسادتشه ضمنا وقتی خودت ...

امضات خیلیییی قشنگه فدات شم 

انشالله نینی خوشگلت سالم به دنیا میاد ، داخل کنکورتم موفق میشی

اصلا نگران نباش مطمئن باش میتونی گذشتت رو جبران کنی ❤

خیلی دوست دارم عزیزم ... انشالله همیشه موفق و سالم و شاد باشی❤

کاربری دست ۳ تا خواهره❤
عییی جونم  چرا  اشکال نداره اگه نتونستید امسال و شرکت کنید  همین بی هوا اومدنش تو ...

خدانکنه خاله مهربون😍💕💕 

با همسرم به مشکل خوردم اصلا شرایطم جوری نیست بتونم درس بخونم

با همین داشته ها میرم سر جلسه ببینم خدا جی میخواد

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

امضات خیلیییی قشنگه فدات شم  انشالله نینی خوشگلت سالم به دنیا میاد ، داخل کنکورتم موفق میشی ا ...

جان دلمی دختر خوش قلب💕💕

ممنونم از آرزوی قشنگت قوت قلبید بخدا 😘😍