2777
2789
عنوان

آخه گناه من چیه

146 بازدید | 14 پست

نامزدم خونه وماشین ندارع خانوادم همش منتم میکنن همش جلوبقیه خجالت میکشم ببینم میگن بیین فلانی شوهرش هم خونه داره هم ماشین انقدراحمق بودی باپسررفیق شدی که ن خونه داره ن ماشین داغونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه تو خوشگلیته  شوخی کردم ، مردم همیشه حرف واسه زدن دارن  سعی کن همه ی زندگی تو جلو کس ...

اصلانمیگم خودشون دیدین گفتن شوهرم برام نفس نداره انقدردوستم داره رفت پول قرض کردبرام طلاگرفت 

🥺🥺نه یوقت این کارو نکنی اصلا به جاش پشتش وایسا  الان همه دلشون میخواد همچین آدمی همسرشون با ...

همسرم واقعاادم خوبیه واقعاپسری که بااین که دستش خالیه شب هاکه من نیستم خونشون میره توهمون شرکتش شب کاری میگم نکن خسته ایی میگه فدای سرت توتوارامش باش فقط هیچی نمیخوام توخوشبخت باش هیچی نمیخوام هروقت مثلاپنصدپول خواستم این یک میلیون داد توجم فامیلاشون همش تعریف منومبکنه یاخیلی هاحسرت میخورن این ابنجوری دوستم داره فقط خونه وماشین ندارع

همسرم واقعاادم خوبیه واقعاپسری که بااین که دستش خالیه شب هاکه من نیستم خونشون میره توهمون شرکتش شب ک ...

بزار بقیه هرچی‌میخوان بگن خودت عشق و علاقه شو نسبت بهت میبینی میبینی دوست داره بخاطرت چ کارایی می‌کنه نزار حرف بقیه روت اثر کنه

خوشبخت بشی انشاالله