2777
2789
عنوان

اصلاح صورت

114 بازدید | 12 پست

به نظر شما چه سنی مناسبه برای اصلاح صورت

من دخترم اصرار داره برای انجام این کار ۱۵ سالشه به نظرتون ببرمش اصلاح یا نه شما خودتون چه سنی رفتید اصلاح برای اولین بار 

من دانشگاه قبول شدم صورتمو ب صورت قانونی با مجوز مامانم اصلاح کردم ولی قبل اون چن بار یواشکی اصطلاح کرده بودم . خوب اگه پر موعه موهاشو بردار یا حداقل پشت لبشو این نشونه نظافته . الان دخترای دبیرستانی همه ناخن میکارن مو رنگ میکنن زیاد محدودش نکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منی ک 19 سالمه و برای اولین بار تو این سن ابروهامو مرتب کردم اونم فقط موهای پیشونی رو برداشتم قبلنا هم فقط برای مهمونی و عروسی سیبیلارو ور میداشتم صورتمو هنوز کامل اصلاح نکردم سنش کمه نکنه بهتره بعدا بهش عادت میکنه

اگر پرمو هس حتما براش اصلاح کنید 

چه اشکالی داره واقعا 

ولی اگه نکنید مدام توسط دوستاش مسخره میشه و اعتماد به نفسش رو از دست میده 

من موهای صورتم کم بود هنوزم برنمیدارم که ازدواج کردم ولی ابروهای خیلی کلفتی داشتم و چقدرررر بابتشون اذیتش شدم تا ۱۵ سالگی برشون داشتم

🦋

بچه ها من ۱۸ سالمه صورتم مو ندارع زیاد میشه هیچوقت بزندارم 😐؟ آخه شنیدم بعدش خیلی زیاد میشه 

ازمن می‌شنوی برندار من صورتم به اصلاح خراب شدکلا منم ۱۸سالمه موهام کم بود بعدبرداشتنم زیاد شد