2777
2789
عنوان

مصوبه تیزهوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 2662 بازدید | 83 پست
خب لول بالاتری داره کیفیت اموزشی شون هم بالایه دیگه پس اونقدر هم سخت نیست اونجوری نیست ک کیفیت پای ...

هر چقدر هم کیفیت بالا باشه باز باید درس بخونن دیگه خودشون بلید تلاش کنن 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐،کاملا حرفت رو نقض میکنم چون من دوره اول تیزهوشان نبودم ولی دوره دوم اومدم تیزهوشان و از وقتی او ...

خب عزیزم منم همینو میگم میگم اگ اون تعدادی ک مستقیم میرن کاری نداشته باشیم اونا حقشونه!  اونایی هم ک واسه چرودی ازمون میدن بین عادیا و شاهد و بقیه مدارس اونا هم بهترینشون انتخاب میشه دیگه!  عجب 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بله معدل هم نگاه میکنن ک اگه پایین باشه راه نمیدن😉 باید ۱۹ به بالا باشه

میدونم عزیزم خودم‌ بهترین مدرسه تیزهوشان تهران بودم خواهرم هم توی یکی از سه تا فرزانگان اول تهرانه

خیر . والا ما علاوه بر مدرسه کلاس هم میرفتیم...اما نمره 16 ای که ما تو مدرسه تیزهوشان میگرفتیم مثل 2 ...

والا نمیدونم من خودم نمونه بودم معلمامون میگفتن نمره ۱۶ شما اندازه ۱۹ یا ۲۰ مدارس عادیه و من تو شهرمون واقعا اینو ب چشمام دیدم از دوستام یا حالا بقیه یا اون دوستیم ک تو تیزهوشان بود 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

خب خودت داری میگی لول بالاتر درسته؟  من حرفتو قبول دارم ولی خوب وقتی میگی تیزهوشان لولش بالاتر ...

نمیدونم شما هر طوری دوست داری فکر کن. 

خب مدارس عادی همون قدر ک کیفیت درسی داره آزمون هاش هم در همون لول هستش. یعنی نمره هاشون نسبت به کیفیت تدریس هست🌹 

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚
میدونم عزیزم خودم‌ بهترین مدرسه تیزهوشان تهران بودم خواهرم هم توی یکی از سه تا فرزانگان اول تهرانه

چه سالی فارغ‌التحصیل شدین؟

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
خیر . والا ما علاوه بر مدرسه کلاس هم میرفتیم...اما نمره 16 ای که ما تو مدرسه تیزهوشان میگرفتیم مثل 2 ...

افرین دقیقا، خودمون هم میخوندیم، حالا کلاس میرفتیم یا کلی تست میزدیم...خود معلما هم میگفتن که ۱۶ ۱۷ تیزهوشان ۲۰ ۲۱ مدارس عادیه

والا نمیدونم من خودم نمونه بودم معلمامون میگفتن نمره ۱۶ شما اندازه ۱۹ یا ۲۰ مدارس عادیه و من تو شهرم ...

بله همینطوره...من راهنمایی نمونه بودم. دبیرستان تیزهوشان....

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

ببین عزیزم اونی ک معدلش تو تیزهوشان ۱۶ شده با اونی ک معدلش تو عادی یا شاهد یا هر مدرسه ی دیگه ۱۹ شده ...

من خودم تبزهوشانی نیستم،ذخیره ۱۰ شدم ولی خب قبول نشدم،اما همچنان وقتی عادلانه بهش نگاه میکنم و‌خودمو میذارم جای بچه های تیزهوشان خیلی ظلمه دوباره بخوان آزمون بدن.‌

بنظر من شرط ورود دانش اموز های سمپادی هم باید معدل ۱۹ به بالا باشه مثل بقیه🌹 نه ۱۶ به بالا

و اینکه ازمون تیزهوشان ششم از نهم خیلی اسون تره😉 فقط تسته و کتاب درسی نیست. 

خودتو پیدا کنی، خیلیا رو گُم میکنی! این شروع یه مسیر جدیده ک تهش قشنگه! ☺️💚
بنظر من شرط ورود دانش اموز های سمپادی هم باید معدل ۱۹ به بالا باشه مثل بقیه🌹 نه ۱۶ به بالا و ای ...

خوب بقیه بچه ها هم ششم بخونن که قبول بشن مجه جلوشون گرفته شده 

البته قبلا که این مصوبه نبود بچه ها هم همون ششم ازمون درسی میدادن 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
بنظر من شرط ورود دانش اموز های سمپادی هم باید معدل ۱۹ به بالا باشه مثل بقیه🌹 نه ۱۶ به بالا و ای ...

عزیزم شما الان نهم رو تموم کردی؟