2777
2789
عنوان

اجازه شوهر

218 بازدید | 13 پست

من عروس شهر دیگ هستم ، از تابستون پارسال تا الان خونه مادرم نرفتم، امسال عید بخاطر ماه رمضون نشد برم 

شوهرم مغازه داره منم پنچ شنبه میرم کمکش میکنم 

ب من میگه دو هفته برو خونه مادرت برگرد من اینجا دست تنهام نمیتونم از پس همه بر بیام 

گفتم خوب منم سالی ی ماه میرم میام 

اون راه نزدیک نیست 

میگم الا بلا دو هفته 

خدایش نرم بهتره از طرفی می دونم مغازه شلوغ میشه بهش گفتم مادرت می‌تونه ی بعد ظهر حالا سه هفته من نیستم عصراربیاد کمکت میگه نه من و کنم خدایی عروس شهر غریب نشدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شانس میخوادخواهر شانس.دوستم ازجنوب شمال کشورعروس شده هردوماه یکبارمیادخونه مادرش یکماه میمونه دوروز اومدنش میشه دوروز رفتنش

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

خب برو دوهفته.

همین ۱۴ روز هم ارزشمند بدون.

بعد اونا بیان پیشت

ما هم همسایمون عروس شهر غریبه سالی یکبار میره شهر خودشون اونم ۱۴ روز

خانوادش هم سالی یکبار یا دوبار میان اوتم یک هفته

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

بہ جاے سالے یڪماه سالے ۲ باردوهفتہ اے برو.. حرف همسرتوگوش بده درڪش ڪن فشارزیادے روش نباشہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
دو هفتههههه؟؟؟زیاد نیست؟؟تازه میگی یکماه میخوام بمونم؟چ خبره

اخهه سالی یکبار میرم میخام استراحت کنم یکم آرامش نیاز دارم میخام از جو خانواده شوهرم جدا شم بعد هم کنار خانواده خودت ک باشی نمیفهمی روزا چجوری میگذره

خب برو دوهفته. همین ۱۴ روز هم ارزشمند بدون. بعد اونا بیان پیشت ما هم همسایمون عروس شهر غریبه سالی ...

خاانواده خودم نمیان 

خودم مگ برم دوست دارم ی ماه بمونم واقعا روزا خیلی  زود میگذره حالا تصمیم گرفتم دو هفته و سه چهار روز بمونم یا سه هفته چون شوهرم دست تنهاست اینجا ن غذایی داره ن کمکی برای مغازه هست

اخهه سالی یکبار میرم میخام استراحت کنم یکم آرامش نیاز دارم میخام از جو خانواده شوهرم جدا شم بعد هم ک ...

منم شهر غریبم دوساعت بیشتر فاصله نیستا ولی ممکنه شوهرم سرش شلوغ باشه فقط سالی ی بار در حد دوسه روز بریم باهم و برگردیم.بعضی وقتا سه ماه ی بار ی روز میمونیم و برمیگردیم.هرجا میریم باهمیم.شوهرمم شهر غریبه.اون ده ساعت فاصلشه.الان بیشتر از یکساله خانوادشو ندیده.چون من حاملم حاضر نیس دوسه روز بره پیش خانوادشو برگرده.اصلا حاملم نبودم بدون من نمیرفت.دوری زن و شوهر پیامدهای منفی زیادی داره.اصلا برای خود خانواده هم سخته بخوای بیشتر از سه روز بمونی

منم شهر غریبم دوساعت بیشتر فاصله نیستا ولی ممکنه شوهرم سرش شلوغ باشه فقط سالی ی بار در حد دوسه روز ب ...

ارره ولی من سه تا خواهر دارم 

دو تا داداش 

خونه مادرم هست 

خودم سال پیش ی ماه موندم 

دیگه سالی یکبار میخام ی سه هفته بمونم