2777
2789
عنوان

وسواس کمککک

99 بازدید | 9 پست

خانما من دارم دیوونه میشم هرچی که فکرشو بکنین به هرچی هر کار وسواس دارم .ی تیکه از آشپزخونه نم زده بود گفتم باید رنگش کنم بدم میومد از نم .دوروزه رنگش میکنم به دلم نیست که نیست دوباره از نو شروع میکنم رنگ کردن دیوونه شدم چیکار کنم این اخلاق گ ه بیخودی ترکم بشه 😭😭😭😭

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر عزیزم تا نری خوب نمیشی آبجی من اینجوری بودن بردیم دکتر تا خوب شد اون اوضاعش از شما بدتر بود ...

دکتر نمیخام برم شوهرم فکر میکنه حالا دیوونه شدم میرم پیش روانشناس

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 
دکتر نمیخام برم شوهرم فکر میکنه حالا دیوونه شدم میرم پیش روانشناس

مگه قراره اولا شوهرت بفهمه دوما بخاطر حرف دیگران میخوای خودت و آزار بدی

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️

[QUOTE=297560189]باز شما سر این چیزا وسواس دارین  منکه وسواس بیماری و هزار چرت و پرت دیگه دارم چی بگم🚶‍♀️[/QU متوجه منظورتون نشدم یعنی چی ؟کاری نکردین واسش؟

[QUOTE=297560189]باز شما سر این چیزا وسواس دارین  منکه وسواس بیماری و هزار چرت و پرت دیگه دارم ...

راستش کاری جز کار کردن رو خودم ندارم 

یه نوع وسواس فکریه که میشه خوره مغزت 

مثلن یجا از پات درد بگیره بدترین فکرا میاد تو سرت 

یا جدیدا خانواده که میرن بیرون خیلی دل آشوب میشم