2777
2789
عنوان

خودکشی

139 بازدید | 14 پست

دیگه به تهش رسیدم از همه لحاظ فشار بهم وارد میشه و داغونم دیگه کشش و ندارم خیلی به خودکشی فک میکنم ولی خب از بعدش میترسم 

نگین امیدوار باش و زندگی کن که خودم خیلی سعی کردم امید داشته باشم 

انگار یه چیزی راه گلومو بسته نمیدونم باید چیکار کنم ارزو میکنم بمیرم از شدت گریه دارم میلرزم ادامه زندگی دیگه اصلا برام معنایی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تاپیک بود در مورد خودکشی با قرص برنج صحبت میکردن

برو اونو بخون از خودکشی زده میشی

میگن همشون در حالت مرگ داشتن التماس میکردن زودتر بکشنشون تا از درد نجات پیدا کنن بعضیا التماس میکردن که تو رو خدا نجاتمون بدید 

منم خیلی نا امیدم 

ولی نمیخام بمیرم 

دلم میخاد ی چیزی بشه بتونم زندگی کنم

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

در آیه قرآن داریم سوره نساء آیه 39 ؛«اى كسانى كه ايمان آورده‌ايد، اموال يكديگر را به ناحق مخوريد، مگر آنكه تجارتى باشد كه هر دو طرف بدان رضايت داده باشيد. و خودتان را مكشيد. هر آينه خدا با شما مهربان است». از خودکشی نهی شده چون به رحمت خدا (رحیم بودن خداوند) محتاجیم. یعنی حتما شنیدین وقتی یه نفر فوت میکنه میگن خدا رحمتش کنه (چون خودکشی نکرده ممکنه دعای مومنان و مسلمانان برای فرد متوفی مستجاب بشه) حالا شما داری میبینی خداوند باهامون اتمام حجت کرده باتوجه به همین آیه 29 سوره نساء. فرقی هم نداره چه دینی داشته باشین چون معجزه بودن قرآن به همه ادیان هم ثابت شده. دیدی که هیچکس نتونسته یه آیه مثل قرآن بیاره که اتفاقا یه آیه هم در این مورد داریم حالا شما بنظرم دانش کتاب تورات، انجیل و قرآن ندارین و خیلی توضیح ندم و سرتونو درد نیارم. ولی درکل بگم اگر هرکسی خودکشی کنه و از خدا رحمت بخواد، باتوجه به همین آیه 29 سوره مبارکه نساء ، نباید انتظار رحمت داشته باشه. خوشت میاد مهربونی خدا شامل حالت نشه؟! ولی ببینی که همه مومنان رحمت خدا شامل حالشون میشه؟! به خودت رحم کن. هر اتفاقی هرچی توی زندگیت پیش اومده باشه، بازم راه حل و جبران داره. نباید ناامید باشی. بگو مشکل اصلیت چیه؟ شاید تونستم کمکتون کنم

از طرف خانواده کلی فشار بهم وارد میشه در کنار اینا کلی مشکلات دیگه

به پست قبلیم پاسخ دادین، از همین گزینه فلش (پاسخ به پست) برام پیام بفرستین تا متوجه مشکلتون بشم. راه حلم بهتون بگم. انشاالله که مشکلتون حل شه