بعد از پنج دقیقه یکم دیگ پر رنگ شد ولی همون لحضه ک بیبی زدم همین بود
پس مثبته انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری😍
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
یکم تو شکم فردا باز بیبی بزنم ببینم چی میشه کی باید برم ازمایش
اره حتما صب بزن ۳قطره بیشتر نریزی.به امید خدا مثبت شد فرداش یا همون روز برو ازمایش بده عدد بتا هرچی بود دورروز بعد باز ازمایشو تکرار کن باید اون عدد دوبرابر بشه.رفتی ازمایش بگو تیتربتا میخوام بدم
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
اصلا اینجوری نباش ذکر بگو خودتو سرگرم کن تو کل بارداریت مخصوصا ماه های اول استرس و اضطراب سمه توکل کن به خدا
انشالله اونیکه میخوای بشه.و دامن همه منتظرا سبز بشه