2777
2789
بعد از پنج دقیقه یکم دیگ پر رنگ شد ولی همون لحضه ک بیبی زدم همین بود

پس مثبته انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری😍

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبخیر ادرار بعد از ده دقیقه نیفته ک بعضیا از جمله خودم با بارداری اشتباه می‌گیرند ولی اگ حاله همون چ ...

نه عزیزم بعد از اینک خط اولی افتاد این خطع هم بعد از اون شد

پنج دقیقه بعد یکم دیگ رنگ گرفت ک دیگ عکس نگرفتم

یکم تو شکم  فردا باز بیبی بزنم ببینم چی میشه کی باید برم ازمایش

اره حتما  صب بزن ۳قطره  بیشتر نریزی.به امید خدا  مثبت شد فرداش یا همون روز برو ازمایش بده عدد بتا هرچی بود دورروز بعد باز ازمایشو تکرار کن باید اون عدد دوبرابر بشه.رفتی ازمایش بگو تیتربتا میخوام بدم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
ممنونم استرس دارم 

اصلا اینجوری نباش ذکر بگو خودتو سرگرم کن تو کل بارداریت مخصوصا ماه های اول استرس و اضطراب  سمه توکل کن به خدا

اره حتما  صب بزن ۳قطره  بیشتر نریزی.به امید خدا  مثبت شد فرداش یا همون روز برو ازمایش ...

شما بارداری؟

دو سه روزه یکم ترشحات رقیق دارم شرمنده میپرسم 

ربطی به بارداری داره؟ 

چشم حتما

انشالله اونیکه میخوای بشه.و دامن همه منتظرا سبز بشه