2777
2789

به عنوان کسی که یه دستی تو نقاشی داره، میگم که استعدادش رو داره و قطعا اگه کلاس بره و حرفه ای یه سبک رو دنبال کنه یه چیزی میشه برای خودش

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه به عنوان یه تفریح دوسش داره نه یه رشته 😂😂😂

اخه کسی که همچین استعدادی داره....

حالا مثلا مهندسی هم بخونه 

که چی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
میگم یه سوال  چجور میشه از پرستاری رفت زنان ؟😅

چرا همه اینو میپرسند تاپیکمو بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11383750/%da%86%d8%b1%d8%a7-%d8%af%db%8c%da%af%d9%87-%d9%86%d9%85%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86%d9%85-%d8%a8%d9%86%d8%b8%d8%b1%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%a7%d8%af%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%a8%d8%af%d9%85

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
چرا همه اینو میپرسند تاپیکمو بخون https://www.ninisite.com/discussion/topic/11383750/%da%86%d8%b ...

چون هم پرستار و هم کنکوری زیاد 😅از اون بابت 

اها یعنی صاف رفتین تخصص زنان ؟

خب از رشتتون پرستاری راضی هستین ؟ برگردین عقب همینو میخونین؟اصلا پرستاری رو دوست دارین یا پزشکی ؟

چون هم پرستار و هم کنکوری زیاد 😅از اون بابت  اها یعنی صاف رفتین تخصص زنان ؟ خب از رشتتون پرس ...

من خودم از اول پزشکی زنان دوست داشتم ولی واقعا ب دلایلی نمیتونستم ۱۲سال درس بخونم رفتم پرستاری بعدش ۳سال پیش فهمیدم همچین چیزی هست و در عرض۵سال میشه ولی خرجش زیاده من مشکلی با هزینش نداشتم پس بخاطر رزومه کاریم شروع کردم و الان فقط۳سالمونده

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
من خودم از اول پزشکی زنان دوست داشتم ولی واقعا ب دلایلی نمیتونستم ۱۲سال درس بخونم رفتم پرستاری بعدش ...

اهوم خرج از چه نظر ؟ 

آزمون هم دادی دیگه درسته ؟سخت بود ؟ سخت تر کنکور  ؟

اهوم خرج از چه نظر ؟  آزمون هم دادی دیگه درسته ؟سخت بود ؟ سخت تر کنکور  ؟

از کنکور ک خیلی سخت تر بود من ۵ماه اصلا خواب نداشتم خرج هم من تا الان۱۱۰میلیون خرجم شده دانشگاه آزادم بودم

از کنکور ک خیلی سخت تر بود من ۵ماه اصلا خواب نداشتم خرج هم من تا الان۱۱۰میلیون خرجم شده دانشگاه آزاد ...

حله ممنونم ❤️