ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
چون هم پرستار و هم کنکوری زیاد 😅از اون بابت اها یعنی صاف رفتین تخصص زنان ؟ خب از رشتتون پرس ...
من خودم از اول پزشکی زنان دوست داشتم ولی واقعا ب دلایلی نمیتونستم ۱۲سال درس بخونم رفتم پرستاری بعدش ۳سال پیش فهمیدم همچین چیزی هست و در عرض۵سال میشه ولی خرجش زیاده من مشکلی با هزینش نداشتم پس بخاطر رزومه کاریم شروع کردم و الان فقط۳سالمونده
آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
اهوم خرج از چه نظر ؟ آزمون هم دادی دیگه درسته ؟سخت بود ؟ سخت تر کنکور ؟
از کنکور ک خیلی سخت تر بود من ۵ماه اصلا خواب نداشتم خرج هم من تا الان۱۱۰میلیون خرجم شده دانشگاه آزادم بودم