سلام دوستان عزیز ، میخوام دعای توسل بخونم اسمتون و حاجتتون اگه دوست داشتین بگین تا به نیت حاجت روایی تون بخونم
برای حاجت من هم دعا کنید🙏
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
سلام عزیزم من توی ماه آخرم دو هفته دیگه زایمان دارم از طرفی دانشجو هستم و باید پرسشنامه پر کنم تو رو خدا کمکم کنید پرسشنامه هام پر بشن خیلی استرس دارم.🥺🥺😭😭😭
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
میشه برای حل مشکلاتم یکصلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔 باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔 چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌 هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست... یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔 این تاپیک رو بخونید♥️
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛