2789
عنوان

آبجیم....

184 بازدید | 11 پست

سلام خانما من یک خواهر ۱۳ ساله دارم وقتی میاد خونم بدون اجازه دست به وسایلام میزنه توضیح میدم بگین من حساسم یا ابجیم واقعا بده ؟

اول اینکه دست به لوازم آرایشیم میزنه من پوستم حساسه سریع جوش میریزه رژ لبمو میزنه من دوست ندارم موهاشو تو اتاق شونه میکنه میریزه رو زمین برس و پر مو ول میکنه یا چند بارم لوازم ارایشمو بدون اینکه بهم بگه برداشته ....

لباسامو میپوشه مثل تاپ و شال وقتیم میپوشه دیگه پس نمیده ...

مثلا باردارم میاد کمکم کنه😔😔😔

واقعا خجالت میکشم بهش بگم این کارو نکن

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

سلام عزیزم من توی ماه آخرم دو هفته دیگه زایمان دارم از طرفی دانشجو هستم و باید پرسشنامه پر کنم تو رو خدا کمکم کنید پرسشنامه هام پر بشن خیلی استرس دارم.🥺🥺😭😭😭

لینک پرسشنامه👇🏻

https://survey.porsline.ir/s/16opWXZQ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهش بگو که دوست نداری ، 

دختر خواهر منم همین سنه ، وقتی میاد از وسایل ارایشیم استفاده میکنه حتی اگه از لباسی چیزی خوشش بیاد میگه بده به من

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

سلام عزیزم به نظرم کارش درست نیست ولی درکی ازین کار نداره

میدونی من خودم بچه ی کوچیک خانوادم..شاید فکر میکنه هنوز اون صمیمیتی که توی خونه پدری هست پابرجاست ولی واقعا وقتی ازدواج میکنه دیگه اونجوری همه چیز مثل قبل نیست شاید اصلا متوجه کار اشتباهش نیست..

مستقیم ب خودش نگو شاید دلش بشکنه ی جوری به مامانت بگو و دلیلش رو هم وصل کن به بارداریت بگو توی بارداری حساس تر شدم و دوست ندارم بعضی از کارهاشو..

اینم بگم کلی رفتار خوبم داره

منم اکثرا خونه خواهرم بودم زمانی ک باردار بود الان دخترش ۱۳ سالشه و منم دوتا بچه دارم..منم با خواهرم خیلی ریلکس و راحت بودم با این تایپیکت فهمیدم پس چقدر کارای منم تو مخی بوده و خواهرم به روم نیاورده🤕🤕🤕🙁🙁🙁

به خودش میگم توجه نمیکنه به مامانمم بگم جوش میزنه دلم نمیاد بگم

عزیزم خیلی رک بگو شوهرم دوست نداره آر لوازم شخصیم استفاده کنی یا موهات رو اینجوری شونه کنی ول کنی بری یا وسایلم بی اجازه برداری دیگه پس ندی . توپ رو بنداز تو زمین شوهرت قطعا اون بخاطر شوهرتم شده رعایت میکنه . من لباس مجلسی رو دوست ندارم به کسی حتی خواهرم بدم چون شوهرم بدش میاد میگه من اینو با عشق برا تو خریدم یا حتی بقیه وسایلم رو . اصلا هم خسیس نیست فقط دوست نداره لباسم رو تن کسی ببینه منم به همه گفتم 😁

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
سلام عزیزم من توی ماه آخرم دو هفته دیگه زایمان دارم از طرفی دانشجو هستم و باید پرسشنامه پر کنم تو رو ...

دوساعته دارم علامت میزنم چند تاس مگه تموم نمیشه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
عزیزم خیلی رک بگو شوهرم دوست نداره آر لوازم شخصیم استفاده کنی یا موهات رو اینجوری شونه کنی ول کنی بر ...

اخه میگه تا تو نگی شوهرت که نمیفهمه باز میفته گردن خودم

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡