2777
2789
عنوان

منظوز پسر عموم از اینکار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 26 پست

[QUOTE=] وضعیت واتساپ همچین چیزی گذاشته؟اونم به این طولانی.   [/QUOTE]

فیلم رفصشو  گذشته زنداداشم پیامش داده ک داری ب براعروسیت تمرین کنی اونم گفته من اصلا خبر ندارم ک  خانوادم اومدن خاستگاری  زنداشمم پیاماشو نشون داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم رفصشو  گذشته زنداداشم پیامش داده ک داری ب براعروسیت تمرین کنی اونم گفته من اصلا خبر ندارم ...

شاید فکر کرده زنداداشت داره فضولی میکنه خواسته محلش نذاره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
من که نه مخالف بودم از اولش خو نوادم اصرار داشتن ب این کار هنوزم اصرار دارن پسر عموم خیلی کثافت کاره ...

عزیزم اصلا اصلا قبول نکن

نمیدونم چرا پدرا فک میکنن دخترشون خوشبخت ترین میشه اگه با فامیلش ازدواج کنه

پسر عمه منم امد خاستگاریم پسره جز پول هیچیی نداشت نه ادب نه شعور 

بعد بابام خوشحال بود😐😔

شاید فکر کرده زنداداشت داره فضولی میکنه خواسته محلش نذاره : /discussion/topic/11401248/%d9%85%d9%86%d8%b8%d9%88%d8%b2-%d9%be%d8%b3%d8%b1-%d8%b9%d9%85%d9%88%d9%85-%d8%a7%d8%b2-%d8%a7%db%8c%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%b1-%da%86%db%8c%d9%87?postId=297549389

میتونست مثل ادم بگه هرچی خدا قسمت کنه ی جور دیگه بپیچونتش ن اینکه خودشو بزنه ب کوچه علی چب