2777
2789
عنوان

بوسیدن همسر

12917 بازدید | 31 پست

چند روز پیش رفتم بازار

بعد ،یک زنو شوهر میخواستن از هم جدا بشن ، آقاهه توی خیابون ،دوسه بار همسرشو بوسید و گفت عزیزم تو یرو خونه پیش بچه ها ، من نمیدونم کجا (اینجاشو متوجه نشدم🥴) برم ، بعد میام 

حالا من😐 

هرچی سعی میکردم ، کع دست همسرمو بگیرم، همسرم هی میگفت واااای لباسم چروک میشه، وای لباسم لک نیوفته ، وااای این کارای سوسول بازی چیه ، ول کن دستمو، مث ادم راهتو برو دیگه ☹️

کیا شوهراشون مث شوهر منن؟😐 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

اخه همسر تا این حد یخچال فریزر ؟ 

کلا محبت کردن رو امل بازی میدونه ، به گفته خودش

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر منم دوست نداره میگه لوس بازی تو خیابون انقد پام پیچ میخوره جدیداً خودش میگیره دستمو😂😂😂😂

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

بدم میاد از این حرکات وسط خیابون

ببرش خونه هرکاری میکنی بکن چیه وسط خیابون جلوی چشم مردم این رفتارا

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

همسر من حتی جلوی جمع هم منو میبوسه وبغل میکنه اصلا براش مهم نیست نگاه بقیه توخونه هم روزی هزاربارمنو میبوسه اکثر کارای خونه هم اون انجام میده غذاهم از رستوران میخره کلا خییییلی خوب ورمانتیکه 😍😍😘

برگرفته از فانتزی های یک عدد سینگل🤣

شوهر من وسط خیابون منو نمیبوسه اما اگه دستشو بگیرم و بهش بچسبمم چیزی نمیگه

همسر من میگه دستمو نگیر 

بهم نچسب 

صحبت نکن 

.‌

سنگین رنگین باش تو خیابون😕  

اخه همسر تا این حد یخچال فریزر ؟  کلا محبت کردن رو امل بازی میدونه ، به گفته خودش

اتفاقاخوبه که سنگین منم اوایل دوست داشتم ولی الان میگم چه معنی داره اینکارهاروتوی خونه هم میشه هم من هم شوهرم دراین موردبه شدت خجالتییم