2777
2789
عنوان

مشهدیای عزیز 🌺🌺🌺🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 3603 بازدید | 74 پست
😍 عزیزم من میرم برات پیداش میکنم 💖

واییییی ممنون خیلی خوشحالم کردی اگه بدونی تا الان به چند نفر سفارش کردم تا شاید حتی شده بتونم یه عکس از محمد مهدی داشته باشم .

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم یه بار هفده شهریور رفتم مرسی راهنمایی کردی🌺💖

رفتی حرم دعام کن🙂اسم دومم سحره

نیاز به دعا دارم 

اونم تو حرم🙂

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

نشنیده بودم اصلا

کتابش بخون ..(شب جایی که من آنجا بودم  تو طاقچه بخر ...

ایشون مشهدی بودند فرمانده لشکر 21 امام رضا )

محاله محاله بخونی و بعد بتونی ازش دل بکنی ..

طلا عزیزم جنت وخسروی بازار طلا داره چنتا چهارراه میلادم همینطور مانتو خیابون راهنمایی خیابون ایثار ...

مایه مجتمع خرید رفتیم فکرکنم پاساژ فروسی بود هر طبقش یه چیز داشت، اونجا قیمتاش خوبه؟ 

هتلمون نزدیک زیست خاوره؟ قیمت زیست خاور چطور؟ 

شهیدی در صحن انقلاب هست به اسم محمد مهدی خادم الشریعه می خوام بدونم صبر ایشون دقیقا کجاست خیلی دلم ...

این شهید در ایوان طلای صحن انقلاب حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد.

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
مایه مجتمع خرید رفتیم فکرکنم پاساژ فروسی بود هر طبقش یه چیز داشت، اونجا قیمتاش خوبه؟  هتلمون ن ...

آره ولی سیمتری ارزون تر چون کرایه های جاهای دیگه گرونتره فرقشون در حد دویست سیصد تومنه بازم قیمت بگیر دوستداشتی 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
آره ولی سیمتری ارزون تر چون کرایه های جاهای دیگه گرونتره فرقشون در حد دویست سیصد تومنه بازم قیمت بگی ...

مرسی گلم 

فقط یه سوا دیگه طلا دست دوم کم اجرت کجا میشه خرید؟ 

این شهید در ایوان طلای صحن انقلاب حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد.

میدونم خانوداه عمو ام اومدن زیارت به دختر عموم سفارش کردم از خادم ها پرسیده بود

گفته بودند نمیشه بری از همینجا فاتحه بفرست

ما اصلا نمی دونیم دقیقا کجا هست چون صحن خیلی بزرگه ..گویا خیلی قبر  اونجا هست 

مرسی گلم  فقط یه سوا دیگه طلا دست دوم کم اجرت کجا میشه خرید؟

تو همون طلاب طلافروشی حسینی همه جور طلایی داره اکثرآ طلا دست دوم هم میدن 

میدونم خانوداه عمو ام اومدن زیارت به دختر عموم سفارش کردم از خادم ها پرسیده بود گفته بودند نمیشه بر ...

میرم برات پیدا میکنم گلم ❤️❤️❤️❤️

مایه مجتمع خرید رفتیم فکرکنم پاساژ فروسی بود هر طبقش یه چیز داشت، اونجا قیمتاش خوبه؟  هتلمون ن ...

زیست خاور من دوست ندارم الکی گرونه آره فردوسی همونه قیمتش ن ارزون ن گرون خوبه

اسی سلیقه و بودجه رو بگو تا بهت بگم کجا بری.

مثلا خیابون ایثار مانتو داره.بلوار سحادم مانتو داره.

خب این دو جا اصلا با هم قابل مقایسه نیستن.

طلاب طلافروشی داره.چهارراه آزادشهرم طلافروشی داره ولی این دو جا زمین تا آسمون با هم فرق میکنن.

مثلا رفتی ۱۷شهریور تونستی خرید کنی؟

یا خوشت نیومد؟