2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نابودشون کن میتونی از سرکار بندازیشون یا اگ بچه دارن اونارو خراب کنی یا اگ دختره مسخرش کن یا ی پسر بفرست نابودش کنه با پول تو سایتایی هست پول میگیرن انجام میدن

آیا بینش کم از بیم شکمه؟تو ذات جماعت بی کیفیت اینه رو حیثیت آدما برچسب بکوبه با همون زبون از حقوق بشر بخونه ،مثله اینه که باتلاقو با لجن بشوره...کآربری سوم،نی نی یار شماره ندارم دیگه ولممممم کنننن    

موفقیت به دست بیار همین تنها راهشه.

من خواستگار قبلیم دقیقا همین کارو کرد با من که بود هیچی نداشت و من دقیقا به خاطر همین ردش کردم من که ازدواج کردم رفت سهام یه هتل تهران که خیلی معروفه رو خرید و شد یه آدم خفن پولدار و اینطوری از من انتقام گرفت   

بگو کین چیکار کردن تا بگم

آیا بینش کم از بیم شکمه؟تو ذات جماعت بی کیفیت اینه رو حیثیت آدما برچسب بکوبه با همون زبون از حقوق بشر بخونه ،مثله اینه که باتلاقو با لجن بشوره...کآربری سوم،نی نی یار شماره ندارم دیگه ولممممم کنننن    
نابودشون کن میتونی از سرکار بندازیشون یا اگ بچه دارن اونارو خراب کنی یا اگ دختره مسخرش کن یا ی پسر ب ...

نگو

بچش چرا باید جور والدینش رو بکشه

تنبیه و تلافی کار اونا رو خودشون یچیزه ولی رو بچشون ظلمه ظلم محض

کدوم سایت

دارک وب برو بزن عضویت هستن کمکت کنن ولی ی کارت بردار پول کمی بزار توش کاری باهاتم ندارن چون شنیدم بععضیا میییگن ن نرو به محض ورود هک میشی اصلااا اینطور نیس برو یکیو پیدا کن ولی قرار حضوری باهاش بزار بگو برا اعتماد به چند تا هم بگو ارزون ترین وردار