2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

141 بازدید | 7 پست

بچه ها من یازدهمم میرم دوازدهم‌ 

و خوب میخام توی تابستون‌ هم دهم و هم یازدهم رو ببندم تصمیمم‌ اینه زیست و شیمی با الا بخونم و کتاب تست ولی ریاضی فیزیک با الا نمیتونم اصلا نمیفهمم خوب ریاضیم خیلی ضعیفه 

ریاضی ۱ و ۲ و فیزیک ۱و۲ رو جدا جدا برم کلاس یا کنکوری جامع بردارم با دوازدهم باهم بخونمشون بعد اینکه آنلاین برم یا حضوری کلا کمکم کنین برای این دو درس لطفا.

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

عزیزم من امسال برای کنکور خوندم اگ فقط تخصصیا باشه ک عاااااالیه زیست رو با حنیف عظیمی بگیر شیمی دکتر بابایی  زمین شناسی مریم رجایی ( اینا کلاس انلاین دارن)

فیزیکم من تو شهر خودمون حضوری گرفتم با ریاضی رو ..

اون چنتا ک گفتم عاااااالین

من امسال برای ریاضی کلاس افلاین رفتم 

مزایاش : برای رفت و امد دیگه مشکلی نداشتم ؛ هرجا میتوجه نمیشدم هزار بار دیگه میتونستم ببینمش 

معایب : به خاطر طولانی بودن ویدیوها کلی از وقتم گرفته میشد ؛ پشتيباني افلاینش دیرجوابگو بود و تا جواب میداد حای سوال خودمم فراموش میکردم!

دیگه خودت متناسب با شرایطت انتخاب کن که حضوری بری یا انلاین

من چون منطقه ای هستم که امکانات زیادی نداره مجبور شدم 

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضی با کی بردارم

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

به نظرم با تاملند بخونی بهتره استاداش سرشناس ترن

استادش خوبن ولی خوب دوره هاش از شهریور شروع میشن که خیلی دیره دیگه