2777
2789

چیا خریدید

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
من فقد چیزای مهم گرفتم اصلا وسیله اینا نگرفتم گفتم بعدا

چیا چقد شد

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینشو بگید دوستان

من که نه خانواده ام گرفتن حدود ۷۰ _۸۰تومن .

۳۰ تومن طلا 

حدود ۲۰ تومن سرویس چوب 

۲۰_۳۰ تومن هم لباس و چیزای دیگه مثل فرش و دوچرخه و .....

من سعی کردم چیزایی بخریم که ماندگار هست و لازم داریم مثلا کریر میگن خوب نیست و نهایتا دوماه اول کاربرد داره یا کالسکه برا من کاربرد نداره .

مامانای ۱۴۰۲چقد کمن بیاین بگین دیگه😕

حدودا ۳۵ تومن شد. البته خیلی زیاد خرید نکردم 

با تخت و کمد؟ 

با تخت و کمد؟ 

اره عزیزم

من لباس خیلی زیاد نگرفتم چون جثه بچه مشخص نیست.

ماشین شارژی و موتور شارژی هم نگرفتم

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌