2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید 🥺🙏

143 بازدید | 15 پست

ابجیای گلم فک کنم دیگه منو میشناسین😔میشه اگه تجربه ای دارید کمکم کنید

من ۴۰روزی میشه دماغمو عمل کردم 

تنفسم خداروشکر خوبه ولی یکم انگار مخاط بینیم بیشترشده و فین فین میکنم تا دستمال پاک کنم بهترشه

نمیدونم چجور بگم انگار با دماغم راحت نیسم انگار مال خودم نیس یه حالیه 

با اونکه خشگل شده و اصلا به فرمش فکر نمیکنم ولی با باطن دماغم راحت نیسم و واااااقعا پشیمونم از عمل🥺😔دیگه مثل قبل شاد و‌شنگول نیسم و این دماغ تمام فکرمو مشغول کرده 

نمیدونم چون اولشه یا با گذشت زمان درست میشه 

اگه تجربه دارید خواهش میکنم بهم بگید بلکه اروم شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمل کردی عزیزم؟؟ میشه از تجربت بگی برام  توهم مثل من بودی؟؟ کی ادم بهتر میشه حالش

من ن هنوز ولی مامانم عمل کرده بود میگف اذیت میشد اولاش بعد کم کم درست شد

مث دندون کشیدنه اولش چقد درد داره بعد هی درست میشه

من ن هنوز ولی مامانم عمل کرده بود میگف اذیت میشد اولاش بعد کم کم درست شد مث دندون کشیدنه اولش چقد د ...

چند وقته عمل کرده 

الان راحت و راضی،؟؟؟من اصلا راحت نیسم نمیدونم چمه 

دکتر من میگفت آبریزش به خاطر بخیه هاست بعد که افتادن کم کم بهتر شد کلا باید کمش شیش ماه زمان بدی عز ...

شما چند وقته عمل کردی عزیزم؟؟

.واقعا راست میگن بعد یسال مثل دماغ خود ادم راحت میشه ؟؟

من اصلا راحت نیسم و انگار اذیتم ولی نمیدونم چطوری منظورمو برسونم 

شما چند وقته عمل کردی عزیزم؟؟ .واقعا راست میگن بعد یسال مثل دماغ خود ادم راحت میشه ؟؟ من اصلا ر ...

آره میفهمم چی میگی انگار دماغ خود آدم نیس هم از لحاظ ظاهر برای آدم غریبه هم اینکه بی حسه و سفت

من که اوایل خیلی آبریزش داشتم بعد نوک بینیم بی حس بود اصلا متوجه نمیشدم الان خیلی بهتره ولی هنوز دستم یکم محکم بهش میخوره درد میگیره

من چهار ماهه عمل کردم به مرور عادت میکنی

آره میفهمم چی میگی انگار دماغ خود آدم نیس هم از لحاظ ظاهر برای آدم غریبه هم اینکه بی حسه و سفت من ک ...

من والا شبیه افسرده ها شدم خاهر 

خدا کنه وااااقعا خوب شه و عادت کنم 

میگن بعد سه ماه عادی میشه نمیدونم واقعا

من والا شبیه افسرده ها شدم خاهر  خدا کنه وااااقعا خوب شه و عادت کنم  میگن بعد سه ماه ...

راست میگن اصلا دو ماه اولو رد کنی کم کم راحت تر میشی

راستشو بهت بگم برا منم هنوز عادی نشده ولی بهتر شده 

هیچکسم حالمو در‌ک نمیکنه میگن الکی حساسی ولی سعی میکنم باهاش کنار بیام و به قول دکتر تا شیش ماه صبر کنم

حالا بازم خدا رو شکر که شما با فرم و تنفس مشکل نداری اونم اوکی میشه🥲

راست میگن اصلا دو ماه اولو رد کنی کم کم راحت تر میشی راستشو بهت بگم برا منم هنوز عادی نشده ولی بهتر ...

اره واقعا به منم میگن حساسی ولی ۱۰۰۰۰دفعه گفتم کاش عمل نمیکردم چون تمام فکر و انرژیمو گرفته واقعا 

ادم با دماغ خودش راحته ولی این انگار یجور مصنوعیه دیگه نمیدونم خدا کنه به مرور زمان حل شه 

چون واقعا زمان همه چیو حل میکنه 

اره واقعا به منم میگن حساسی ولی  ۱۰۰۰۰دفعه گفتم کاش عمل نمیکردم چون تمام فکر و انرژیمو گرفته وا ...

بالاخره سال ها با اون دماغ زندگی کردیم سخته ظاهر جدیدو قبول کنیم ولی آره چاره ای جز صبوری نیس، پناه بر خدا🤲