2777
2789
عنوان

مور مور بدن

176 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من‌ ی دوروزیه دوبینی دارم بعدش همراه با گز گز و مور مور شدن بدن بعدش خیلیم استرس دارم قبل این موضوعم خیلی استرس داشتم یعنی کلا خیلی استرس دارم بعدش فردا میخوام برم دکتر چشم که ببینم دوبینیم برای چشممه یا نه بنظرتون گز گز بدنم واس استرسه؟

نمی خوام بترسونمت  شاید دور از جون ام اس باشه  البته این یه احتماله

مشکوک به ام اس هستم حالا فردا برم دکتر چشم ببینم برای چشممه یا نه ایشالا برای چشمم باشه

اره انشالله شاید یه خشکی چشم ساده باشه یا آستیگماتیسم  تار نمی بینی که ؟!  مور مور شدن ب ...

نه تاز نمیبینم 

اره والا من عادت ماهانم هستم آزمایش خونم دادم امروز جوابش اومده باید برم بگیرم والا من این چند هفته همش به رای دکترم دیگه خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تاز نمیبینم  اره والا من عادت ماهانم هستم آزمایش خونم دادم امروز جوابش اومده باید برم بگیرم ...

خون ریزی هات شدیده

نگران نباش من همش یه جام درد میگره تا ناکجا آباد باهاش میرم میگم نکنه درد بی درمون گرفتم😂🤦‍♀️ ولی میرم دکتر خداروشکر هیچیه شاید اولش یه درد ساده باشه ولی بعدش همش بخاطر تلقینه

إِنَّ 

خون ریزی هات شدیده نگران نباش من همش یه جام درد میگره تا ناکجا آباد باهاش میرم میگم نکنه درد بی درم ...

اره خیلی

😂😂🤣والا منم اینجوریم وسواس دارم خیلی بد یچیم نبست به خودم تلقین میکنم دیگه فک میکنم به آخر راه رسیدم😂😁