2777
2789
عنوان

ریزش مو

213 بازدید | 26 پست

برای ریزش مو و کم پشتی چه شامپو خوبه؟! اگه زدین نتیجه دیدین بیاین بگین 

من موهامو با اینکه تا رو گوشام کوتاه کردم هنوز ریزش داره بیشتر از اون موقع که بلند بود حس میکنم میریزه 

اگه راهکاری دارین بیاین بگین

شامپو سبغ هم شنیدم خوبه به نظرتون؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز شامپو پنتن خزیدم میگفتن خوبه انشللللا خوب باشه

اینا که فیک هست. باور نکن.  پنتین قدیم بود اصل بود خوب بود.  الات تحریمه و هیچ کالای خارجی وارد نمیشه، اگرم کسی بتونه یواشکی بیاره، خدا تومنه، مثلا یه کرم بالای یک تومن و همینطور شامپو و...

اینا که فیک هست. باور نکن.  پنتین قدیم بود اصل بود خوب بود.  الات تحریمه و هیچ کالای خارجی ...

منم همین قیمت خریدم انشالله اصل باشه قبلا هم از این مغازه خرید داشتم خوب بود...اینو نمیدونم

همین مشکل رو دارم.  ولی با شامپو نتیجه ای نمیده.  میگن تخم مرغ و حبوبات پودر شده بزنی خوبه ...

حنا زدم تخم مرغ زدم سدر و ماست زدم آب بیاز امتحان کردم فرقی نکرد اخه

منم همین قیمت خریدم انشالله اصل باشه قبلا هم از این مغازه خرید داشتم خوب بود...اینو نمیدونم

انشاالله اصل باشه.  ولی بعضیا همون فیک رو به قیمت اصل میدن عمدا، ما هم فکر میکنیم چون گرونه اصله.  از جاهای معتبر بگیرید.  چون خودم قبل تحریما کلا همه چی خارجی استفاده‌میکردم. حتی همون موقع هم فیک زیاد بود.   حالا بزن انشالله خوب باشه برات.  من که از ریزش مو دیگه افسرده شدم، هر شامپو و روغنی هم زدم فایده نداره

حنا زدم تخم مرغ زدم سدر و ماست زدم آب بیاز امتحان کردم فرقی نکرد اخه

چیزای گیاهی و طبیعی رو باید حداقل ۲ ماه استفاده کنی تا جواب بده.  من که نمیتونم.   یک چیز دیگه، پودر قهوه بریزی توی شامپو بزنی، درمان نمیشه ولی نمیریزه مو.  ولی همین که نزنی، باز ریزش هست.  بخاطر کافئین قهوه

انشاالله اصل باشه.  ولی بعضیا همون فیک رو به قیمت اصل میدن عمدا، ما هم فکر میکنیم چون گرونه اصل ...

موهاتو کوتاه کن هرروز روغن سیاهدانه اصل رو قبل حموم دوساعت بزار رو موهات بعد برو حمام ...استرس رو از خودت دور کن... داخل حمام بعد اینکه شامپو زدی اب برنج بزن به موهات و با اب خالی بشور.... زرده تخم مرغ هفته ای یه بار بزن 

موهاتو کوتاه کن هرروز روغن سیاهدانه اصل رو قبل حموم دوساعت بزار رو موهات بعد برو حمام ...استرس رو از ...

ممنون عزیزم.  آره رفتم پسرونه کوتاه کردم. روغن میزدم قبلا میریخت.  روغن به پوست سر بزنم؟  موهام چربه‌.   زرده هم میخوام شروع کنم. میشه سفید زرده باهم بزنم عیبی داره؟

ممنون عزیزم.  آره رفتم پسرونه کوتاه کردم. روغن میزدم قبلا میریخت.  روغن به پوست سر بزنم؟ & ...

روغن در حد دو ساعت و خیلی کم بزن به کف سررت و اروم با انگشتات ماساژ بده...فقط زرده بزن به موهات سفیده موهات میچسبه به هم