2777
2789

بچه ها استانداردسازی می‌کنند یه روز بینی بالا یه روز لب گنده یه روز فک زاویه دار 

اینا همش عوارض داره

بعد از چند سال باید برید جراحی کنید و کلی فیلر در بیارید 

مافیای زیبایی داره جامعه ایران رو میبره به سمت یه استانداردسازی که مردم عادی هیچ جای دنیا انجامش نمیدن 

به جای اینکه به زنان عزت نفس بدن و به مردان یاد بدن پلنگ ها هیچی نیستند سواستفاده میکنن از عزت نفس نداشتن زن ایرانی 

صد بار دیگه بگو

صد بار دیگه تاپیک بزن

تا زن ایرانی دخترای ایرانی تو خانواده بهشون عزت نفس و اعتماد به نفس، حس ارزشمندی و تایید شدن ندن هیچی عوض نمیشه

تا شخصیت مهر طلب دارن هیچی نمیشه

تا ضعف شخصیتی دارن هیچی نمیشه

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازار دکترا داغه، الان هرکی پزشک عمومیه یه مطب میزنه کارهای زیبایی انجام میده یه آمپول دستش گرفته فق ...

دیگه پزشک عمومی نداریم پزشک تزریقی داریم 

حیف این همه پول دولت خرج اینا کزده که درد مردم رو دوا کنن 

کار زیبایی کار متخصص پوست و جراح پلاستیکه نه عمومی

متاسفانه روز به روز سن انجام این عمل ها وتزریق ها پایین تر میاد کاش به دخترامون چیزای بهتری ارائه بد ...

متاسفم پزشک های ایران دزدهای بزرگی هستند که مافیای مواد مخدر جلوشون خیلی کوچیکه

متاسفانه روز به روز سن انجام این عمل ها وتزریق ها پایین تر میاد کاش به دخترامون چیزای بهتری ارائه بد ...

کانتورینگ صورت میکنن 

میرن فیلر و کوفت میزنن صورت عین بادکنک باد میشه بعد از چند ماه شل میشه میفته 

واقعا کثافت تر از پزشک های تزریقی وجود نداره 

2790
2778
2791
2779
2792