2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دوماهگی غذا کمکی دادی؟🙄😐

اره آبگوشت و سوپ و فرنی 

شیرم خیلی کم بود مدام گریه می کرد شیرخشک و سرلاک و .... قبول نداشتم

ابگوشت توشیشه بهش می دادم فرنی  و سوپ رقیق شده هم همینطور

خب چیکار کنم شیر کم میخوره

برای دستگاه گوارشش ضرر داره با دکتر مشورت کنید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره آبگوشت و سوپ و فرنی  شیرم خیلی کم بود مدام گریه می کرد شیرخشک و سرلاک و .... قبول نداشتم ...

چه بلایی سر گوارش بچه آوردین 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ یعنی اینا از شیرخشک بهترن؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره آبگوشت و سوپ و فرنی  شیرم خیلی کم بود مدام گریه می کرد شیرخشک و سرلاک و .... قبول نداشتم ...

یچاره بچه و معدش تو اینده😑😑قبول نداشتی؟

ببخشید خانم مگه شما از پشت کوه اومدی؟

ابنهمه دانشمند و متخصص و تجربه پشت اختراع و ساخت شیرخشک و سرلاک هستن.همینطور ک کلی دکتر و دانشمند و تجربه پشت این هست ک میگن غذای کمکی زیر ۶ماه ممنوع برای معده و روده بچه.صد ساله وقتی شیر مادری کمه یا شاغله یا شیرش خشک میشه شیرخشک میدن ب بچه

دایی من با شیرخشک بزرگ شده چون شیر مادربزرگم خشک شد.من خودم با شیرخشک بزرگ شدم چون سینه مادر نگرفتم

شوهرم با شیرخشک بزرگ شد چون شیر مادرش ۶روزگی خشک شد

ینی مادربزرگم قدیمی تره و اون زمان مردم اطلاعات و سواد نداشتن ولی ب داییم شیرخشک داد با تجویز دکتر

اونوقت شما از مادربزرگم قدیمی تری؟بعد شما اومدی تو این دوران میگی من شیرخشک قبول نداشتم ابگوشت دادم ب بچه ۲ماهم😐بعضیا خیال میکنن چون یکی میزان اختیار جونشو سلامتیشم دارن.شما مسئولی هم در مقابل بچه هم در مقابل خدا.بچتو دنیا آوردی.برده زر خریدت ک نیست.

خدا به دادش برسه ک مثلا ۳۰ سالگی وض معده و گوارشش چی باشه

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
خدا رو شکر بچم صحیح و سالمه

واقعا نی نی سایت آدم چه چیزهایی نمیشنوه و نمیبینه 

الان بچه است مشخص نیست در آینده ممکنه نشون بده